Şenol Güneş 11'i belirledi

Şenol Güneş 11'i belirledi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda teknik direktör Şenol Güneş, Kayseri deplasmanında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak Beşiktaş'ta 5 oyuncu forma giyemecek.

Kart cezalısı olan Oğuzhan ve Quaresma'nın yanı sıra, tedavileri süren Tolgay ve Ersan ile henüz hazır hale gelmeyen Veli kadroda yer alamayacaklar.

Teknik direktör Şenol Güneş, son oynanan Akhisar Belediyespor maçındaki defans kurgusunda değişikliğe gitmeyi düşünmüyor. Beck-Rhodolfo-Tosic ve İsmail ile maça başlamayı planlayan Güneş, orta sahada Atiba-Necip ikilisini sahaya sürecek. Hücum hattında Gökhan-Sosa ve Olcay, forvette ise Mario Gomez görev yapacak. 

Deneyimli teknik adam ayrıca hafta başından bu yana Gökhan Töre ve Mario Gomez ile özel görüşmeler yaptı. Son maçlarda performanslarında düşüş yaşayan iki oyuncusu ile de yakından ilgilenen Güneş, Kayserispor maçı öncesi futbolcularına moral vermeye çalıştı.

1 hafta önce oynanan Skenderbeu maçında sakatlanan ve sahalardan 3 hafta uzak kalacağı açıklanan Ersan Gülüm'ün tedavisi beklenenden daha kısa sürede tamamlanacak. Ersan, 15. haftada oynanacak Galatasaray derbisinde takımındaki yerini alabilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...