Real Madrid İspanya'da alay konusu

Real Madrid İspanya'da alay konusu

SPOR Haberleri

Kral Kupası'nda cezalı Cheryshev'in oynatılma skandalı Real Madrid'i İspanya'da alay konusu yaptı. Yöneticiler ve Benitez hedef tahtasında

Real Madrid'in Cadiz maçında geçen sezondan cezası bulunan Denis Cheryshev'i 11'de sahaya sürmesi ortalığı ayağa kaldırdı. 24 yaşındaki Rus futbolcunun oynatılmasını 'skandal' olarak nitelendiren İspanyol medyası, hem Real Madrid yönetimini hem de teknik direktör Rafael Bentiez'i yerden yere vurdu. Marca, son 3 ayda Real Madrid'in De Gea transferi skandalı, Benzema'nın seks kasedi şantajı, sportif başarısızlık ve son olarak Cheryshev olayıyla sarsıldığını hatırlatarak, "Bernabeu mezarından kalksa..." başlığını kullandı. Bu sezon benzer bir hatayı yapan Osasuna, Kral Kupası'ndan ihraç edilmişti. 

Benitez'in ilk skandalı değil

2001 yılında Valencia'nın başında olan Rafael Benitez, yaptığı bir tercihle kulübünün elenmesine yol açmıştı. Kurallar gereği Avrupa Birliği dışından en fazla 3 oyuncu oynatabilen Benitez, Novelda karşısında dördüncü oyuncuyu sokunca takımın Kral Kupası'ndan ihraç edilmesine yol açmıştı.

Pique affetmedi!

Barcelona'nın yıldız stoperi Gerard Pique'nin, Cheryshev'in cezalı oynatıldığı öğrenince attığı 'gülmekten ağlayan' twit, binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Cadiz başvurdu bile!

Cadiz Başkanı Vizcaino cezadan sabah saatlerinde haberdar olduklarını, buna karşın Cheryshev'in sahaya çıkmasının kural ihlali olduğunu açıkladı. Vizcaino, "Biz net bir ihlal olduğunu düşünüyoruz. Madrid tarihin en büyük kulübü, onlar için zor bir karar olacak" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...