Cimbom moral arıyor

Cimbom moral arıyor

SPOR Haberleri

Ligde oynadığı son 3 maçta 7 puan kaybeden G.Saray, kazanıp hem moral tazelemek hem de yarışa yeniden ortak olmak istiyor

SÜPER Lig'de kasım ayında kaybettiği puanlarla lider Fenerbahçe'nin 7, Beşiktaş'ın ise 6 puan gerisine düşen Galatasaray bu akşam sahasında Bursaspor'u konuk edecek. Yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetiminde ilk kez TT Arena'ya çıkacak olan sarı-kırmızılılar, kazanıp kötü gidişe son vermek istiyor. Ligde 3 maçtır galibiyete hasret olan Aslan, bu süreçte Çaykur Rizespor'a 4-3 (D) mağlup olurken, Antalyaspor ile 3-3, geçtiğimiz hafta ise Mustafa Denizli ile çıktığı ilk maçta Kasımpaşa (D) ile 2-2 berabere kaldı. Söz konusu üç maçta kalesinde 9 gol gören Galatasaray, üç mücadelede de üstünlüğünü koruyamayarak, 7 puan yitirdi. 

Üç oyuncu sakat 
Cimbom'da sakatlıkları devam eden Hamit, Carole ve Denayer forma giyemeyecek. Taraftarları galibiyetle selamlamak isteyen teknik direktör Mustafa Denizli, artık puan kaybı lüksleri kalmadığını ifade ederek, "Bursaspor'u yenip, yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Taraftarımızdan destek bekliyoruz" dedi. 

Cimbom moral arıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...