Mustafa Denizli Sabri'ye sahip çıktı

Mustafa Denizli Sabri'ye sahip çıktı

SPOR Haberleri

Mustafa Denizli taraftarın ıslıkladığı Sabri'ye sahip çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor galibiyeti sonrası karşılaşmayı değerlendirirken, taraftarın ıslıklı protestosuna maruz kalan Sabri'ye destek çıktı. Denizli, "Son derece başarılı. Onunla kulübü çok mutlu edecek bir görüş birliği sağlandı. Geride bıraktığı yıllara yakışan bir harekette bulundu. Biz bir aileyiz ve Sabri bu ailenin parçası. Taraftarımız asılsız şeylerle değerlendirme yapmasın. Sabri gerçek bir Galatasaraylı. Bunu bilmiyorlarsa onlara yardımcı olurum" ifadesini kullandı. 

FİZİK GÖNDERMESİ 
Denizli maç için de şu yorumu yaptı: "İki güzel kısım var. 1.'si futbolcuların kapasitelerini fizik olarak aşmalarıydı. 2.'si skor. Kulübe geleli 7 gün oldu. Bizim en az 2 haftaya ihtiyacımız var. 15- 20 gün sonra herşeyi daha sağlıklı konuşuruz. Daha yöneticilerimizle de oturup detaylı bir şekilde konuşamadık. Belirli yerlerde sayısal olarak sıkıntı yaşıyoruz. Şu an bunları tespit dönemindeyiz. Denayer, Carole ve Hamit'in dönüşünü de görmem gerek. Onlar geldiğinde ne olur bilemiyorum. 

PAYLAŞMAK GÜZEL
Gollerde büyük sevinç yaşayan Denizli takımın sevinci içinse şunları söyledi: "Takımdaşlık dediğimiz şeyin başında paylaşmak vardır. Mutluluğu da üzüntüyü de... Mutluluğu yaşasınlar. Sarf ettikleri emeği birlikte paylaşsınlar."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...