Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçe'nin gol ümidi Fernandao

Fenerbahçe'nin gol ümidi Fernandao
Fotoğraf Başlığı Fenerbahçe'nin gol ümidi Fernandao

Hollandalı yıldızın yokluğunda Antep'e tek santrfor ile giden Fenerbahçe'de Pereira'nın gol umudu Fernandao olacak

Kaydet
a- | +A

Fenerbahçe'de ağrıları nedeniyle Trabzonspor maçından sonra takım ile çalışma yapamayan Robin van Persie, Gaziantep'e götürülmedi. Hollandalı golcünün, üst adale gurubunda ağrıları bulunduğu ve çekilen MR sonucu riske edilmediği bildirildi. Persie'nin İstanbul'da kalmasıyla F.Bahçe kadrosunda sadece 1 santrfor ile G.Antep'e gitti. Trabzonspor maçında fileleri sarsan Jose Fernandao, G.Antep'te ilk 11'de görev alacak. Pereira'nın, oyun içinde Brezilyalı golcünün herhangi bir sağlık problemi yaşaması durumunda Luis Nani'yi bu bölgeye çekeceği ve kanatlarda Volkan Şen veya Markoviç'e görev vereceği öğrenildi.

GAZİANTEP'E MÜJDE!
Tahkim Kurulu'ndan, Gaziantepspor'a dün akşam müjdeli haber geldi. Gençlerbirliği maçında yaptığı tehlikeli faulün ardından kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan John Chibuike'nin cezasının 1 maçı 1 yıl ertelendi. Buna göre 1 maçlık cezasını kupada çeken Nijeryalı oyuncu bu akşam forma giyebilecek.

YILDIRIM YALNIZ BIRAKMADI
F.Bahçe kafilesi dün akşam saatlerinde Gaziantep'e inerken, başkan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu da takım ile birlikte kente geldi. Gaziantep Fenerbahçe Futbol Okulu oyuncuları Aziz Yıldırım'a çiçek verirken, 150'ye yakın taraftar da meşale şovu yaptı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.