Mersin İdman Yurdu nefes aldı

Düzenleyen:
Mersin İdman Yurdu nefes aldı

SPOR Haberleri

Bülent Korkmaz'ın çalıştırdığı Mersin İdman Yurdu, Hikmet Karaman'ın çalıştırdığı Çaykur Rizespor'u ağırladı.

Süper Lig'de bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Mersin İdmanyurdu, Çaykur Rizespor'u 3-0 yenerek rahat bir nefes aldı.

Maça hızlı başlayan Mersin, 13. dakikada Vederson'un penaltıdan attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Rizespor özellikle Kweuke ile beraberliğe yaklaşsa da Serkan Balcı 71'de skoru 2-0 yaptı. Bu golden sadece 3 dakika sonra Welliton    da maçın skorunu belirleyen isim oldu.

Süper Lig'de tek galibiyetini 5 hafta önce Trabzonspor'u yenerek alan Mersin İdmanyurdu, bu sonuçla 2 galibiyetini alarak 10 puana yükseldi. Çaykur Rizespor ise 18 puanda kaldı.

Mersin İdmanyurdu: 3 - Çaykur Rizespor: 0

Stat: Mersin

Hakemler: İlker Meral, Cemal Bingül, Ahmet Ayaz

Mersin İdmanyurdu: Muammer Yıldırım, Servet Çetin, Sadiku, Gökçek Vederson, Güven Varol, Serkan Balcı, Khalili (Dk. 45 Mitrovic), Oktay Delibalta (Dk. 79 Tita), Pedriel (Dk. 84 Sinan Kaloğlu), Nakoulma, Welliton

Çaykur Rizespor: Itandje, Oboabona, Koray Altınay, Ertuğrul Ersoy, Orhan Ovacıklı, Makiadi, Murat Duruer, Mehmet Akyüz, Tuszynski (Dk. 46 Ahmet İlhan Özek), Deniz Kadah (Dk. 65 Chevalier, Dk. 83 Ümit Korkmaz), Kweuke

Goller: Dk. 13 Vederson (Penaltıdan), Dk. 72 Serkan Balcı, Dk. 74 Welliton (Mersin İdmanyurdu)

Sarı kartlar: Dk. 6 Pedriel, Dk. 37 Sadiku (Mersin İdmanyurdu), Dk. 53 Ertuğrul Ersoy, Dk. 73 Murat Duruer, Dk. 90 Orhan Ovacıklı (Çaykur Rizespor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...