Pereira'dan ilginç penaltı yorumu

Düzenleyen:
Pereira'dan ilginç penaltı yorumu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereria maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Vitor Pereira, iyi oynadıklarını; ancak istediği sonucu alamadıklarını söyledi.

Muhabirin "60 dakika 10 kişi oynadınız" ifadelerini "60 değil 67 dakika 10 kişi oynadık" diye düzelten Portekizli teknik adam, "Böyle takımlara karşı böyle maçlar her zaman zorlu geçiyor. Biz bunun farkındayız. Böyle bir zeminde bir kat daha zor oluyor. Bu sezonki en kötü zemin ve sahada oynadık. Kaliteli ve yüksek kapasiteli oyunculara uygun bir zemin değildi. Kalemizde erken bir gol gördük. Üstüne bir de Hasan Ali'nin gördüğü kırmızı kartla oyun daha zor bir hal aldı" dedi.

Takımın bu şartlara rağmen daha sonra kendini gösterdiğini vurgulayan Pereira şöyle devam etti, "Takım mücadele kaletesini gösterdi. Sonuna kadar çaba gösterdi. İki defa geriden geldik. İkinci golü penaltıdan yedik; ancak böyle bir penaltı olmamalıydı. Takımımız da hatalar yaptı; ama geriden gelerek mücadeleci karakterini de gösterdi. Pozitif ve istediğimiz bir sonuç alamadık. 67 dakika 10 kişi kaldığımız maçtan 1 puan bizim için olumlu."

Hasan Ali'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonu yorumlaması istenen sarı-lacivertlilerin teknik patronu, "Zorlu bir zemin vardı ve rüzgarın da etkisiyle top oyuncumuzun istediği gibi gelemedi. Bundan  dolayı kırmızı kart pozisyonu yaşandı" diye konuştu.

"BİZE PENALTI VERİRSE AİLEMLE EVDE KUTLAMA YAPACAĞIM"

Pereria, Gaziantepspor'un kazandığı penaltıya ayrı bir parantez açarken, "Bu ülkede ne zaman bize penaltı verilecek bunu bilmek istiyorum. Bize karşı kolay penaltı veriliyor. Kariyerimde ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Hiç penaltı kazanamadık. Ne zaman bize penaltı verilecek. Bunu fazlasıyla merak ediyorum. Bize karşı phiç de çekinmeden penaltılar veriliyor. Ligde penaltı verilmeyen başka bir takım var mı? Bize penaltı verildiği zaman ailemde evde bir kutlama yapaccağım. Penaltı olduktan sonra da eşimi arayıp ona pasta hazırlasın da beraber kutlayalım diyeceğim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...