Aziz Yıldırım: G.Saray sahtekarlık yaptı

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım: G.Saray sahtekarlık yaptı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçının bitiminde olay olacak açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 biten Gaziantepspor maçının bitiminde olay olacak açıklamalar yaptı. Yıldırım Galatasaray'ı da sahtekarlık yapmakla suçladı.

"HASAN ALİ'NİN POZİSYONU KIRMIZI DEĞİL"

Atılmasından dolayı şok bir gol yedik, kötü bir gol yedik. Saha da kötü hakem de kötü. Sezon başında beri herkkes hakemelrden şikayetçi. Hasanm'ın pozisyonuna baktım kırmızı kart değil, dokunmuyor. Görüntülerde bu belli oluyor, herkes görür. Gökhan arkasında, nasıl bariz gol şansı olacak, böyle bir şey yok. Bu kırmızı kart değil, hakem hata etti.

"CANER'İN SON DAKİKADA İTTİĞİ PENALTI"

Hakem 1 sene önce Bayburt'la yaptığımız kupa maçında bizim oyuncuları tekmelediler, dedim ki 'Bu yanlış yapıyor gidin söyleyin' yine devam devam neyse ki maç bitti kurtulduk. Nani'yi yıldırmak için bugün 50 numara devamlı vurdu. Caner'in son dakikada ittiği penaltı, hem bizim için hem onlar için hakemler yanlışlar yaptılar.

BEŞİKTAŞ, G.SARAY MAÇI ÖRNEĞİ VE O SÖZÜ;
"BURASI YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL"

Dün Beşiktaş maçında Bülent Yıldırım'ı tebrik ediyorum, çok iyi yönetti. Melih Gökçek dün Fırat Aydınus'u tebrik ediyor. Bütün hakemleri tebrik ediyoruz. Aynı hakem Podolski'nin elini görmedi, Galatasaray gol attı. Bugün aynı hakem Diego'nun pozisyonunda penaltı verdi, penaltıyı vermemesi lazımdı o zaman. Türkiye'de standartlar aynı uygulanmıyor hakemler anlamında. Gençler dedik, onlar da hatalar yapıyor. İkinci yarı burası yangın yerine döner. Adaletli yönetim istiyoruz, federasyon bize ceza vermesin, onları uyarıyoruz. Dünya para alıyor hakemler, burası yan gelip yatma yeri değil.

'G.SARAY SAHTEKARLIK YAPTI'

Galatasaray'ın, TBF Başkanı Harun Erdenay'a yönelik "Fenerbahçeli" tepkisine futbol ve baketboldaki Galatasaraylı ve Beşiktaşlı federasyon başkanlarını anımsatarak yanıt veren Aziz Yıldırım, "Burada aslında sizlerin yazması gereken ama yazmadığınız, benim söyleyeceğim şeyler var" dedi.

Yıldırım, "Basketbolda federasyon başkanı Fenerbahçeli evet. Ondan önce Turgay Demirel Galatasaralıydı. Harun Bey (Erdenay), çok efendi davranıyor, söylemiyor. Galatasaray, TBF'de aşağıdaki insanları ayarlamış. 17 sene çalışan insan, bu lisansın verilmeyeceğini bilmez mi? Siz gidip sahtekarlık yapıyorsunuz, federasyona yüklüyorsunuz. Gidip zorla sahtekarlık yapıyorsunuz, sonra suçu basketbol federasyonuna atıyorsunuz. Ne ağlayıp duruyorlar ya?" dedi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...