Muharrem Usta: Sadece kupaları değil kalpleri de kazanacağız

Düzenleyen:
Muharrem Usta: Sadece kupaları değil kalpleri de kazanacağız

SPOR Haberleri

“Trabzon’un barış ve medeniyetin merkezi olduğunu herkese gösterdik. Kimseyi ayrıştırmadan kurumsallaşma adına geleceğe iyi bir yolculuk yapacağız”

İnsanların kafasında 'bu kongrede çok olaylar olabilir' diye bir düşünce vardı. Trabzon ve Trabzonspor olarak biz, Türkiye'ye 'İşte kongre böyle olur' mesajını verdik. Şimdi de iddiamız şu: sadece kupaları değil, kalpleri de kazanmak.”
Bu sözler; Trabzonspor’un yen başkanı Muharrem Usta’ya ait. Türk futbolunda yeni bir dönemin başladığını söyleyen Usta, kongre sürecinin geride kaldığını ifade ederek, Trabzonspor’un menfaatleri açısından hiç kimseyi ayrıştırmadan, dışlamadan hep birlikte geleceğe iyi bir yolculuk yapacaklarını söyledi.
Kazanan Trabzonspor
Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen binlerce delege sayesinde çok iyi bir kongre gerçekleştirdiklerini kaydeden Usta, İHA’ya verdiği özel röportajda şunları söyledi: “Trabzon'da kongre günü tam bir karnavaldı. İnsanlar arabalarını kongrenin yapıldığı salona kilometrelerce mesafede park ederek geldi. Sanki bir derbi maçı gibiydi, uzatmaları bile oldu. Trabzonspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğu tekrar görüldü. Her ne kadar biz kazanmışsak da diğer iki aday Celil Hekimoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu'na çok teşekkür ederim. Birlikte iyi bir görüntü verdik, kazanan Trabzonspor olmuştur. Trabzonspor'da çok derin problemler var. Sorun çok derin. Bugünden yarına her şey gülistanlık olmayacak. Kimse merak etmesin, belli bir süreç ve sistem içerisinde hepsini yola koyacağız. Trabzonspor'u iyi bir noktaya taşıyacağız. Bu camia, 'Biz buradayız. Siz de yönetim olarak iyi işler yapıyorsanız ayağa kalkarız' diye bir işaret verdi. Mesajı aldık, çok güzel işler çıkartacağız. Sportif, ekonomik, itibar ve kurumsallaşma anlamında bambaşka bir yolculuk başlayacak."
Futbolcular artık rahat
“Seçimin ardından ilk futbolcularla görüştüm, birçok problemleri var. Gerçeği konuşmak gerekirse onları çok mutsuz gördüm. Onlara, Trabzonspor'un büyüklüğünü anlattım. Çeşitli nedenlerle başarısız olsak da bizim onların arkasında durduğumuzu ve camianın neler beklediğini anlattım. Konuşmadan sonra kafaları rahatladı. Trabzonspor'un en yüksek puanları çıkarması lazım, Eskişehirspor galibiyeti bu anlamda iyi başlangıç oldu. Trabzonspor adına yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemi ben, 'eskisi kötüydü, yenisi iyiydi' diye kullanmıyorum. Her yönetimin kendine ait bir tarzı var. Bizim yapmamız gereken Trabzonspor'u yukarıya taşımak. Bu anlamda bir değişimden bahsediyorum. Bu dönüşümde bizim eski başkanlarımızın tamamına, camianın önde gelenlerine, sivil toplum kuruluşlarına ve taraftarlarına ihtiyacımız var.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...