Islıklara tepki var!

Islıklara tepki var!

SPOR Haberleri

Astana ile evinde berabere kalarak Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasına adını yazdıran Galatasaray'da, tribünlerin maç sonunda yaptığı protesto oyuncuları şaşırttı

Galatasaray taraftarı, gruptaki son maçta Astana karşısında farklı galibiyet beklerken, beraberliğin son anda kurtarılmasına tepki göstermişti. 90 dakikanın bitiş düdüğü çaldığında, alkışların yerini ıslıklar ve protestolar alırken, futbolcuların bu duruma şaşırdığı öğrenildi. 

Başta Podolski olmak üzere bazı yabancı futbolcuların, “Bu maçta hedef zaten Avrupa Ligi’ne kalmak değil miydi? Bu neyin protestosu? Sonuçta istediğimizi aldık” dediği belirlendi. Yine Burak ve Yasin gibi yerli oyuncuların da tribünlerin tepkisi nedeniyle büyük moral bozukluğu yaşadığı bildirildi. Oyunculara göre bu takım, bu tepkileri hak etmiyor. Ancak Mustafa Denizli, takımı tribünle baş başa bırakmamaya kararlı. 

‘Tribüne yansıması normal’
Son antrenman öncesinde öğrencileriyle toplantı yapan Denizli’nin, “Bu ıslıkları alkışa çevirmek sizin elinizde. Camiada bir güven bunalımı yaşanıyor. Bunun tribünlere yansıması çok normal. Bizim yapmamız gereken kazanmak, kazanırken de iyi futbol oynamaya çalışmak. Biz mücadele ettiğimiz zaman, taraftar da bunu görecek ve buna göre reaksiyon verecektir” diyerek takımını teselli etmeye çalıştığı kaydedildi.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...