Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

7 gollü maçta gülen Napoli

Düzenleyen:
7 gollü maçta gülen Napoli

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Napoli, Legia Varşova 5-2 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında üst turu garantilemiş olan Napoli, taraftarı önünde Legia Varşova'yı konuk etti. 90 dakika sonunda ev sahibi ekip karşılaşmadan 5-2'lik üstünlükle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Napoli puanını 18'e yükseltti ve grup lideri olarak üst tura çıktı. Legia ise grubu 4 puanla bitirdi.

İlk yarıda oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Napoli 32'de Chalobah ve 39'da Insigne'nin golleriyle 2-0 öne geçti. İlk 45 dakika da bu skorla sona erdi.

İkinci yarının 55. dakikasında oyuna giren Callejon, 57. dakikada fileleri havalandırdı ve farkı 3'e çıkardı. 62. dakikada konuk ekipte Vranjes attığı golle farkı 2'ye indirmeyi başardı. Ancak Napoli bu gole 65'te Mertens ile cevap verdi ve fark yeniden 3'e çıktı. 90+1'de Mertens bir gol daha buldu ve skoru 5-1'e getirdi. 90+2'de konuk ekipte Prijovic skoru belirleyen golü attı ve 90 dakika sonunda Napoli sahadan 5-2'lik üstünlükle ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...