Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde grubu 2. bitiren Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi grubunda 3. olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamaları tamamlandı! Temsilcilerimizden Fenerbahçe son 32’ye kalırken, Beşiktaş avcunun içine gelen tur şansını kaybetti! Şampiyonlar Ligi’nde 3. olan Galatasaray da Avrupa Ligi’nde mücadele edecek.
Temsilcilerimiz Fenerbahçe ile Galatasaray, 2. torbada yer alacak ve seribaşı olamayacak. Avrupa Ligi’nde kuralar Pazartesi günü çekilecek. İlk maçlar 18 Şubat’ta İstanbul’da oynanacak, rövanşlar ise 25 Şubat’ta deplasmanda oynanacak.
1. TORBA
Porto, Leverkusen, Manchester United, Olympiakos, Lazio, Napoli, Athletic Bilbao, Basel, Krosnadar, Braga, Rapid Vien, Molde, Liverpool, Tottenham, Schalke, Lokomotiv Moskova
2. TORBA
Fenerbahçe, Galatasaray, Sion, Dortmund, Villarreal, Midtjylland, Marsilya, Shakhtar, Sevilla, Valencia, St.Ettien, Sporting, Fiorentina, Anderlecht, Sparta Prag, Augsburg

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...