Şenol Güneş: Yazık oldu

Şenol Güneş: Yazık oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi’nde Sporting’e 3-1 yenilerek elendiği karşılaşmanın ardından konuştu.

Güneş, rakibin oyundan düşmesi gerektiği yerde kendilerinin düştüğünü belirterek, “Çok üzgünüz. Gruptaki maçlara ve bugüne baktığınızda elenmeyi hak ettiğimiz düşünmüyorum. Attığımız golden sonra oyundan düşüp 3 gol yedik. Rakibin oyundan düşeceği yerde biz oyundan düştük. Takım kalitesi ve oyuncu kalitesi olarak hiçbir maçı kaybetmeyi hak etmedik. Bugün üzgünüz. Geriye dönüşü olmadığı için geriye sadece üzülmek kalıyor. Oyun düşündüğümüz gibi gelişti. Ofsaytlara çok düştük. Yediğimiz golden sonraki 10 dakikalık bölüm bizim için kötü oldu. Bugün bu maçı kaybederek tüm emeklerimize yazık oldu” dedi.
Gollerde Tolga Zengin’in hatası olup olmadığı sorusuna ise Güneş’in yorumu, “Maçı kaybettikten sonra bir oyuncuya hata bulmayı doğru olmuyorum. Yediğimiz gollerde elbette hatalar var bunu orta saha ve defansa da mal edebilirsiniz. Hep beraber kaybettik. Hep beraber üzgünüz” şeklinde oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...