Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

1 numaraya 2 aday

1 numaraya 2 aday

SPOR Haberleri

Devre arasında kaleci transferi yapacak olan yönetim, Botafogo'dan ayrılan Renan ile Dnipro'da görev yapan Boyko'dan birini renklerine bağlayacak

Beşiktaş'ta, Sporting Lizbon maçından sonra tüm gözler devre arasında yapılacak olan kaleci transferine çevrilirken; iki aday ön plana çıktı. Bunlardan ilki Botafogo'dan ayrılan Renan, diğeri ise Dnipro'da görev yapan Boyko.. Beşiktaş'tan teklif aldıklarını doğrulayan Renan, "Menajerimle Beşiktaş'ın teklifini inceliyoruz. Kısa süre içinde somut gelişmelerin olacağını düşünüyorum. Çok dikkatli davranıp kararımı vereceğim." Renan'ın konuşması içinde takım adı olarak sadece Beşiktaş'ı vermesi dikkat çekti. Öte yandan Dnipro'da forma giyen kaleci Boyko'nun menajeri Vadim, Ukrayna basınına verdiği röportajda Türkiye'den üst düzey bir takımın oyuncusuyla ilgilendiğini açıklarken, bu takımın da Beşiktaş olduğu ifade edildi. Son 3 sezondur Dnipro kalesini koruyan Boyko, Dnipro'nun ligde oynadığı 16 maçın 15'inde forma giydi. Dnipro'nun 1 numaralı eldiveni olan 27 yaşındaki kaleci Ukrayna Milli Takımı'nın da Euro 2016 kadrosunda yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...