Pereira'dan Yıldırım cevabı: Çeker giderim

Düzenleyen:
Pereira'dan Yıldırım cevabı: Çeker giderim

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, hafta içi Celtic ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi maçında başkan Aziz Yıldırım'ın kulüp menajeri Hasan Çetinkaya'yı arayarak "Pereira, Ozan Tufan'ı oyuna alsın" şeklinde talimat verdiği haberine Portekizli teknik adam cevap verdi.

Pereira, konuyla ilgili sorulan soru üzerine hiçbir başkanın kendisine talimat vermeyeceğini ve böyle bir durum olması halinde nerede olursa olsun görevinden ayrılcağını açıkladı.

Vitor Pereira'nın o açıklaması...

"Eğer bir gün başkan bana o oyuncu, bu oyuncu girsin derse o oyuncu giremez. Kim olursa olsun, hiç kimse için böyle bir şey yapmam. Eğer böyle bir şey olursa çeker giderim."

PEREIRA'DAN "KADROMUZ DAR" İMASI!

Kadrolarının dar olduğuna vurgu yapan Portekizli çalıştırıcı "Taraftarların bilmeleri gereken bir nokta daha var. Bu rakip 7 günde bir maç yapıyor, biz ise Celtic'ten 3 gün sonra yine oynadık. İstediğimiz baskıyı gösteremedik, bu zor oldu. Üst üste maçlar zor oluyor ve bu anlarda itici gücümüz olmalarını istiyoruz. Yorgun anlarda onlara ihtiyacımız var. Bir şey daha var, kulübeye baktım, ofansif anlamda kim var diye, Diego ve Van Persie vardı. Diğerleri savunmacıydı. Buna bakarlarsa mentaliteyi anlarla diye düşünüyorum. Alper sakatlanınca ofansif seçeneklerimiz azaldı. Oyuna Markovic girdi ve bu kadar uzun oynamaya alışık değildi. Robin ve Diego'da oyuna girince kulübede 3 defans ve 1 kaleci kaldı. Kadromuz 30 kişilik değil, ufak bir kadromuz var ve en iyi şekilde bu kadroyu yönetmeye çalışıyoruz. Ozan antremanlarda daha baskılıydı ve rakibi baskı altına alacağımızı düşündüğüm için onu oynattım. Diego'ya bir ceza vermedim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...