Fener'e zeytin dalı

Düzenleyen:
Fener'e zeytin dalı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin yeni patronu, 2011'e kadar Trabzonspor'un en iyi ilişki içinde olduğu kulübün F.Bahçe olduğunu belirterek taraftarlara barış çağrısı yaptı

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta göreve gelir gelmez F.Bahçe ile yaşanan gerginliğin giderilmesi için hamlede bulundu. Takımın son dört yıldaki bütün başarısızlıklarını 2011 sezonuna bağlamanın hata olduğunu ifade eden Usta, "Hep şöyle bir söylem var; 'O olmasaydı, onun yüzünden bu hale geldik'... Buna isyan ediyorum. Bütün başarısızlıkları buna bağlamak acizliktir. Bir Trabzonsporlu'nun artık bunu söylememesi gerekir. Trabzonspor'un en iyi ilişki içinde olduğu kulüp 2011'e kadar F.Bahçe'ydi. Trabzonspor ve F.Bahçe taraftarına sesleniyorum; siz birbirinize düşman değilsiniz. Bizim bir sezonla ilgili sorunumuz var. O sezona da hukuk karar verecek" dedi.
"Hakkımızı arayacağız"
Şike konusunda yürütülen hukuki mücadelenin devam edeceğini de sözlerine ekleyen Muharrem Usta, "Bu mücadele milyonlarca Trabzonsporlu'nun olmazsa olmazı. Çünkü orada bir hak ihlali var. Buna karar verecek olan merci hukuk. Hukuk içinde iki yol var; yurt içi ve yurt dışı. Bu süreçte sonuç lehimize sonuçlanabilsin diye camia olarak hukuk mücadelemizi en iyi şekilde sürdürmek bizim asli görevimiz" diye konuştu. Teknik direktör arayışları hakkında da bilgi veren Usta, "Lucescuvari bir hoca lazım bize. Mircea Lucescu'yu istiyoruz. Olma ihtimalini yüksek görüyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...