Pereira: Çeker giderim

Düzenleyen:
Pereira: Çeker giderim

SPOR Haberleri

F.Bahçe çalıştırıcısı, “Hiçbir başkan bana maçta oynatacağım oyuncu için talimat veremez” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira dünkü maç sonrası ilginç çıkışlar yaptı. Portekizli teknik adam, “Geçen hafta 67 dakika 10 kişiyle berbat bir sahada oynadık. Celtic’le 25 dakika 10 kişi oynadık. O 25 dakika da hep rakip yarı alanda kaldık, baskılıydık. Bu akşam zemin de berbattı, halı gibi zeminimiz olmalı. Bizim oyuncularımızın hiçbiri süperman değil. Bu taraftar gördüğüm en iyi taraftar ama her maçta aynı baskıyı yapamayız. Sabırlı olmalılar. Rakip 7 günde bir maç yapıyor, biz ise üç gün önce maç oynadık” derken dünkü gol öncesi tribünden protestoda bulunan taraftarlara sitem etmiş oldu.
Bizim kadromuz dar
Pereira daha sonra, “Bir ara kulübeye baktım. Hücumcu olarak sadece Robin van Persie ve Diego vardı. Onlar oyuna girince kulübede 3 defans ve 1 kaleci kaldı. Kadromuz 30 kişilik değil, dar bir kadromuz var ve en iyi şekilde bu oyuncu grubunu idare etmeye çalışıyoruz. Taraftar bunları düşünürse bizi anlar” diyerek yönetime kadro şikayetinde bulundu. 
Bana kimse karışamaz
Fakat Pereira’nın en dikkat çekici sözleri aldığı bir soru üzerine geldi. Basın toplantısında Celtic ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında Başkan Aziz Yıldırım’ın kulüp menajeri Hasan Çetinkaya’yı arayarak “Pereira, Ozan Tufan’ı oyuna alsın” şeklinde talimat verdiği yönünde çıkan haberlerin hatırlatıldığı Portekizli teknik, “Hiçbir başkan bana talimat veremez. Eğer bir gün başkan bana o oyuncu, bu oyuncu girsin derse o oyuncu giremez. Kim olursa olsun, hiç kimse için böyle bir şey yapmam. Eğer böyle bir şey olursa çeker giderim” açıklaması yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...