Usta: Şehir küstü

Düzenleyen:
Usta: Şehir küstü

SPOR Haberleri

"Trabzon bu takımla yaşıyor. Camia son zamanlarda yaşanan olaylardan takıma küsmüştü"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yayıncı kuruluş Lig TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni başkan son dönemlerde yaşanan büyük sıkıntıların taraftar-takım birlikteliğini örseledeğine vurgu yaparak, "Yönetim değişikliğiyle bir ışık yaktık. İnsanlar hayatlarını bu takım ile yaşıyorlar, takımın durumuna göre hayatlarını şekillendiriyorlar ve bu camia son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı takıma küsmüştü. Bu insanların müthiş beklentileri var, bizim yönetim kurulu olarak hedefimiz bu beklentileri karşılamak" sözlerini kullandı. 
Problemden nemalanıyorlar
Futbolcularla da görüşmede bulunduklarını belirten Usta, "Problemleri masaya yatırdık. Her oyuncunun kendince bir kurgusu var. Takım içi küslüklerden nemalanan insanlar olduğunu gördüm" şeklinde ilginç bir tespit yaparken, "Biz yeni yönetim olarak buna asla izin vermeyiz. Erkan Zengin sonuçta Trabzonspor’a geldi ve tecrübeli bir isim. Mehmet Ekici ise daha çok genç. Erkan’ın yapması gereken sahiplenmekti. Benim onlarla konuşmamın ardından aralarında bir anlaşmaya vardılar" diyerek merak edilecek bir durumun kalmadığını belirtti.
Şenol Hoca’yı getirirdim
Seçim öncesi yaptığı, "Takımın başına Lucescu gelecek" vaadi hatırlatılan başkan, "Lucescu gelse bile devre arasında mümkün değil. Eğer Lucescu ile anlaşma sağlarsak takım 2016 sezonunun başına kadar bu şekilde devam eder. Biz Lucescu gibi bir hocanın peşindeyiz, onun sistemine sahip bir hoca ile devam etmek istiyoruz. Acele etmiyoruz" açıklaması yaptı. Usta, "Şenol hoca boşta olsa kesinlikle onu getirirdim. Hoca için ince eleyip sık dokuyacağız ve acele etmeyeceğiz. Sık sık hoca değiştirmek zararlı. Teknik direktörler takımı ayakta tutar" şeklinde konuştu. 
F.Bahçe ile düşman edildik
Başkan, "Taraftarımız sabırlı olsun. İyi bir yapılanma peşindeyiz. Bu senenin kalan döneminde yapılanmamızı sürdüreceğiz ama asıl hedefimiz 2017-2018 sezonu sonunda şampiyon olmak" derken, şike süreci için de, "3 Temmuz bizim açımızdan çok travmatik oldu. Camiamızda 2011-2012 sezonunun şampiyonu Trabzon'dur. Bu bir mahkeme sürecidir biz hakkımızı arıyoruz. Hak aramak bir medeniyettir ama bu süreçte camialar yani Fenerbahçe ve Trabzonspor camiaları birbirine düşman edildi" hatırlatması yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...