Mustafa Denizli, faturayı hakem Mete Kalkavan’a kesti

Düzenleyen:
Mustafa Denizli, faturayı hakem Mete Kalkavan’a kesti

SPOR Haberleri

G.Saray’ın hocası, “Diyeceksiniz ki, penaltıyı mı vermedi, ofsaydı mı kaldırmadı. Oyunun akışını kesmek veya oynatmamak da yeterlidir” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş derbisi sonrasında maçın hakemi Mete Kalkavan’a tepki gösterdi. Teknik adamlık hayatında hakemle ilgili çok nadir bahsettiğini aktaran Denizli, “Benim hayatım futbolun içinde geçti. Hakemin düdüğü hangi nefesle, hangi amaçla çaldığını anlarım. Hakem değilim ama hakemden daha iyi değerlendiririm. Benim yıllarca yaşamışlığım var. Diyeceksiniz ki, penaltıyı mı vermedi, ofsaytı mı kaldırmadı. Bir takımı lime lime etmek için bunlara gerek yok. Oyunu belli yerlerinde akışı kesmek, oynatmak veya oynatmamak, oyuncu sinirlendirerek durumu daha farklı mecralara taşıyabilir. Hakemle ilgili düşüncelerim hiç müspet değil” ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılıların hocası, “Devre yaklaşırken Beşiktaş’ın 9, Fenerbahçe’nin ise 8 puan gerisine düştük. Bu, Galatasaray için çok önemli bir puan farkı değildir. Bu farkın çok önemli olmadığını ben tüm hayatım boyunca yaşadım, bu yıl da yaşayacağız” dedi.

Biz olmadan yarış olmaz
Denizli, “Son kazandığım şampiyonlukta, ilk yarı sonunda 6. sırada yarışın içine girmiştim. Bu yarışta hep olduk. Tüm imkanlarımızı zorlayarak kullanmaya çalışıyoruz. Bazı alternatif arayışları bizi tatmin etmiyor. İlk yarıyı, düşündüğümüzün bir miktar gerisinde tamamlayabiliriz ama bu yarışın içinde kalacağız. Biz olmadan yarış olmaz. Bunu ilerleyen dönemde hep beraber yaşayacağız. Biz bu yarışın dışında kalmayız. Galatasaray camiası hiçbir şekilde endişeye düşmesin. Ligde uzun bir dönem daha var şeklinde konuştu. Denizli, “Beraberliklerin bana yaradığı maçlar olmuştur ama bir büyük takımın hedefi asla beraberlik olamaz. Buna dönük hazırlık da yapamayız. Beşiktaş bizden daha başarılı ofansif girişimlerde bulundu. Takımımın ikinci yarıdaki dönüşü bizim için artı puandı. Attığımız golden sonraki süreyi iyi atlatabilseydik, bizim için daha rahatlatıcı olabilirdi ama sıcağı sıcağına golü yedik” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...