Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eto'o sinyali yaktı

Eto'o sinyali yaktı

SPOR Haberleri

Yusuf Şimşek'le yolların ayrılmasının ardından Giresunspor maçında Antalyaspor'un başında sahaya çıkan Samuel Eto'o, oyuncu-menajer olarak görev yaptı.

Antalyaspor'un 2-1 kazandığı Giresunspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Samuel Eto'o, menajer-futbolcu görevine sıcak baktığını ifade etti. Kamerunlu yıldız,  bu konudaki düşünceleri ile ilgili soruya, "Futbolda ne olacağı belli olmaz. Şu an sadece futbol oynamayı düşünüyorum. Tecrübelerimi takım arkadaşlarıma aktarmaya çalışıyorum" cevabını verdi.
Şu an itibariyle takımına tecrübelerini aktardığını anlatan Eto'o, "Takım arkadaşlarıma verdikleri mücadeleden ötürü teşekkür ediyorum. Galibiyetteki payları büyük.Soyunma odasında olan soyunma odasında kalır. Çok detay veremem ama oyuncular benim felsefemi yerine getiriyorlar" diye konuştu.
 Bir dönem formasını giydiği ve büyük başarılar kazandığı Barcelona kadrosunda yer alan milli futbolcu Arda Turan hakkında da konuşan Eto'o, "Şu anda dünya futbolundaki en iyi oyunculardan birisi. Barcelona da başarılı olacaktır" ifadelerini kullandı.
Samuel Eto'o, Türkiye Ligi'nde en beğendiği golcünün Antalyaspor'dan takım arkadaşı Mbialla Etame olduğunu da söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...