HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe, Tuzlaspor'dan istediğini aldı

Fenerbahçe, Tuzlaspor'dan istediğini aldı
Tuzlaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Tuzlaspor Fenerbahçe Maçı Skorları, Tuzlaspor Fenerbahçe Maçının Golleri Ve Tuzlaspor Fenerbahçe Maçının Özeti , Haber

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda H Grubu mücadelesinde Tuzlaspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Sarı-lacivertliler mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda H Grubu mücadelesinde 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Tuzlaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Tuzla Belediye Syadı'nda oynanan karşılaşmada sarı-lacivertliler mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Vitör Pereira'nın öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 40. dakikada Karahan Yasir Subaşı ile 47'de Ramazan Civelek kaydetti. Tuzlaspor'un tek golünü 52. dakikada Okan Baydemir attı. Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe, Türkiye Kupası'na 3 puanla başlamış oldu. Sarı-lacivertliler bir sonraki mücadelesinde Antalyaspor'u ağırlayacak. Tuzlaspor ise Giresunspor deplasmanına gidecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor'la yaptıkları mücadelede, sezon boyunca forma şansını az sayıda maçta bulan futbolcuların yanı sıra genç oyunculara görev verdi. Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'de son oynadıkları Medipol Başakşehir maçının ilk 11'inden tamamen farklı bir kadroyla sahaya çıktı.
Pereira, as oyuncularını dinlendirirken takımını Ertuğrul Taşkıran, Şener Özbayraklı, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Yasir Subaşı, Ozan Tufan, Muhammed Samed Karakoç, Mehmet Topuz, Ramazan Civelek, Melih Okutan ve Uygar Mert Zeybek ilk 11'iyle sahaya sürdü.

Sarı-lacivertlilerde Ertuğrul, Yasir, Muhammed Samed, Ramazan Civelek ve Melih Okutan bu sezon ilk kez forma şansı buldu. Bu futbolculardan kaleci Ertuğrul, Yasir ve Muhammed Samed, kariyerlerinde ilk kez Fenerbahçe formasını resmi bir maçta giydi.

TUZLASPOR-FENERBAHÇE MAÇINDAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor'la yaptıkları mücadelede, sezon boyunca forma şansını az sayıda maçta bulan futbolcuların yanı sıra genç oyunculara görev verdi.
Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'de son oynadıkları Medipol Başakşehir maçının ilk 11'inden tamamen farklı bir kadroyla sahaya çıktı.
Pereira, as oyuncularını dinlendirirken takımını Ertuğrul Taşkıran, Şener Özbayraklı, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Yasir Subaşı, Ozan Tufan, Muhammed Samed Karakoç, Mehmet Topuz, Ramazan Civelek, Melih Okutan ve Uygar Mert Zeybek ilk 11'iyle sahaya sürdü.
Sarı-lacivertlilerde Ertuğrul, Yasir, Muhammed Samed, Ramazan Civelek ve Melih Okutan bu sezon ilk kez forma şansı buldu.
Bu futbolculardan kaleci Ertuğrul, Yasir ve Muhammed Samed, kariyerlerinde ilk kez Fenerbahçe formasını resmi bir maçta giydi.

YAŞ ORTALAMASI 23
Fenerbahçe'nin sahaya çıktığı ilk 11'in yaş ortalaması 23 oldu.
İlk 11'de 20 yaş ve altı 6 futbolcu şans bulurken takımın en genç futbolcusu olarak sahada 18 yaşındaki Muhammed Samed Karakoç yer aldı.
Sarı-lacivertlilerde sahaya en yaşlı futbolcu olarak 32 yaşındaki Mehmet Topuz çıktı.

ŞENER 11 MAÇ SONRA ŞANS BULDU
Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı, 11 resmi maç sonra forma şansı buldu.
Gökhan Gönül'ün sakatlığını atlatmasından sonra formayı kaptıran Şener, ligde 7, Avrupa'da ise son 4 maçta süre bulamamıştı.
Öte yandan sarı-lacivertlilerde Mehmet Topuz 8, Uygar Mert Zeybek 15, Kadlec ise 4 maç sonra forma giydi.

TRİBÜNLER DOLDU
İki takım arasındaki mücadele, dolu tribünler önünde oynandı. Taraftarlar, Tuzla Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmayı takip etmek için saatler öncesinde tribündeki yerlerini aldı. Tribünlerde yer kalmayınca, çok sayıda taraftarın da stat dışında kaldığı görüldü. Bu arada, iki takım futbolcuları, karşılaşma öncesi tribünleri birlikte selamladı. Öte yandan, karşılaşma öncesi sarı-lacivertli takımın teknik heyeti ve futbolcuların, suni çim zemini incelemesi dikkati çekti.

Fenerbahçe, Tuzlaspor'dan istediğini aldı
SAHAYA DIŞARIDAN TAŞ ATILDI

Karşılaşmanın ilk dakikalarında stat dışından sahaya taşlar atıldı. Fenerbahçe kalesi tarafından gelen ilk taş herhangi bir oyuncuya isabet etmedi. Atılan bir taş ise 8. dakikada Tuzlasporlu futbolcu Haluk Türkeri'nin başına geldi. Başından yaralanan Haluk, tedavinin ardından karşılaşmaya devam etti. Maç yaşanan olay nedeniyle duraksarken, hakem Murat Özcan ilk yarıya 5 dakikalık uzatma süresi ekledi.

Tuzlaspor 1-2 Fenerbahçe (CANLI)

Hakem Murat Özcan maçın son düdüğünü çaldı.
90' Karşılaşmanın sonuna eklenen 3 dakikalık kayıp zaman dolmak üzere

90' Fenerbahçe'de Ozan Tufan, rakip takımdaki Ozan Papaker ile girdiği mücadelede yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Oyun devam ediyor.

90' Tuzlaspor'da Sefa Durmuş kenara geldi, Hüseyin Rüzgar oyunda

90' Ev sahibi ekipte soldan bindiren Okan, Şener'i geçmek isterken rakibine faul yaptı.

90' Hasan Ali'nın hatasında seken top sağda Sefa'nın önünde kaldı. Sefa ceza alanına göndermek istedi ancak Şener'in müdahalesi var.
90' Karşılaşmada normal sürenin son dakikası içerisindeyiz. Birazdan kayıp zaman işaret edilecek.

89' Hasan Ali Kaldırım savunma arkasında Fernandao'yu görmek istedi ancak top çok hızlı. Tuzlaspor atak geliştirecek.

88' Tuzlaspor yine tehlikeli geldi. Okan Baydemir soldan çalımlarla çizgiye inerek yerden penaltı noktasına çıkardı topu. Sefa'nın geç kalmasıyla Ozan Tufan araya girerek topu uzaklaştırdı.

87' Yusuf ve Abdoulaye Ba'nın tedavileri sona erdi. Oyun devam ediyor

86' Fenerbahçe ceza alanı çevresinde Yasir'i geçen Yusuf yerde kalarak sakatlık geçirdi. Tedavisi yapılıyor...

85' Normal sürede son 5 dakikaya girilirken ev sahibinin baskısı var.

84' Tuzlaspor Okan ile tehlikeli geldi. Ozan Papaker'in uzun pasında savunma arkasına sarkan Okan sağ çaprazdan sert vurdu. Ertuğrul üzerine gelen topu kontrol etmeyi başardı

83' Fenerbahçe Kadlec ile gole yaklaştı. Uygar'ın soldan ortasında savunmanın kafasından seken topta Kadlec arka direkte müsait durumda istediği vuruşu yapamadı

82' Kadlec geri bölgeden rakip savunma arkasına sarkan Fernandao'yu görmek istedi, Fernandao'dan önce topa müdahele eden Aykut Topal yerde kaldı. Karar faul.

81' Fenerbahçe bu dakikalarda rakip yarı alanda daha aktif. Tuzlaspor'un 2-1'den sonra yaklaşık 20 dakika süren baskısı kırılmış durumda

80' Diego Ribas'ın kullandığı frikikte Kadlec ceza alanı içerisinde yükselip topa vuramadı

79' Uygar Mert Zeybek rakip yarı alanın ortasında yerde kaldı. Diego kaleye uzak bir bölgeden serbest vuruş kullanacak

78' Diego'nun sağ çizgiden pasında rakip alanın sağında topla buluşan Fernandao şık bir çalımla rakibini geçti ancak faulle durduruldu.

77' Diego'nun kullandığı serbest vuruşta Fernandao'nun kafası dışarıya gitti. Brezilyalı oyuncu topu biraz gerisinde kaldı bu pozisyonda

76' Fenerbahçe sağdan Şener ile geldi. Şener faulle durduruldu. Diego serbest vuruş kullanacak

75' Mehmet Alaeddinoğlu'nun kullandığı serbest vuruş kalenin üzerinden dışarı gitti.
74' Ozan Tufan bu pozisyonda sarı kart gördü.
74' Özellikle Sefa'nın şutunda Yasir'e çarpan top için penaltı itirazı geldi ancak hakem devam dedi. Devamında Ozan Tufan'ın yaptığı faul var.
73' Fenerbahçe kalesinde müthiş bir karambol yaşandı. Ceza alanı içerisinde oluşan pozisyonda Tuzlasporlu oyuncular topu bir türlü kaleye gönderemedi.

72' Fenerbahçe'de son oyuncu değişikliği: Melih Okutan kenara geldi, Fernandao oyunda,

71' Fenerbahçe Hasan Alim ile gole yaklaştı. Uygar'ın zayıf şutunda top Hasan Ali'nin önünde kaldı. Hasan Ali kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

70' Abdoulaye Ba'nın kullandığı serbest vuruş Tuzlasporlu Ozan'ın kulağına geldi. Oyuna yeni giren Ozan yerde kaldı. Havanın soğuk olmasından ötürü canı yanmış olabilir.

69' Tuzlaspor Mehmet ile rakip kaleye gitmek istedi ancak Abdoulaye Ba araya girdi. Bunun ardından Mehmet Ba'ya faul yaptı.

68' Tuzlaspor'da Haluk kenara geldi, Ozan Papaker oyunda

67' Tuzlaspor Okan Baydemir ile yine tehlikeli geldi. Sol çaprazdan ceza alanına giren Okan sağ ayakiçi plaseyle uzak köşeyi görmek istedi ancak top az farkla dışarı gitti.

66' Fenerbahçe ceza alanı sağında topu alan Burak şık bir hareketle Hasan Ali'den sıyrılarak ortasını yaptı ancak top arka taraftar dışarıya gitti.

65' Tuzla Belediye Stadı'na giden Fenerbahçeli taraftarların Diego Ribas için tezahüratları var. Sambacı oyuna alkışlar eşliğinde girdi.

64' Mehmet Topuz kenara geldi, Diego Ribas oyunda

64' Fenerbahçe'de Diego Ribas oyuna girmek için hazırlanıyor.
63' Hasan Ali topu üzerinden atladı, Mehmet Topuz vuruşunu yaptı ancak top üstten dışarıya gitti.

63' Fenerbahçe'de Ramazan kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktada yerde kaldı. Karar faul! Konuk ekip serbest vuruş kullanacak.

62' Fenerbahçe karşısında gol bulan Tuzlaspor beraberlik için rakip kaleye daha sık gitmeye başladı bu dakikalarda

61' Haluk'un kullandığı köşe vuruşunda Ertuğrul kalesini terk ederek topu tek yumrukla uzaklaştırdı.

60' Tuzlaspor bu kez soldan geldi. Haluk'un şutunda Ba'ya çarpan top kornere çıktı. Ev sahibi ekip köşe vuruşu kullanacak

59' Samet'in kullandığı serbest vuruşta kafayı vuran isim Abdoulaye Ba

59' Kadlec sağ kanattan gelen Tuzlaspor akınını faulle durdurdu. Ev sahibi ceza alanı sağından serbest vuruş kullanacak

58' Kadlec'den topu kapıp rakip kaleye giden Haluk'un topu kazanırken faul yaptığını belirleyen hakem Murat Özcan düdüğünü çaldı

57' Ev sahibi ekip yine gelmek istedi. Savunmadan Lider'in gönderdiği uzun topta Sefa ofsayt pozisyonunda.

56' Fenerbahçe sağ kanattan Şener ile geldi. Şener'in yaptığı ortada Tuzla savunması başarılı.

54' Tuzlaspor yine tehlikeli geldi. Soldan gelişen atakta Mehmet'in şutunda kaleci Ertuğrul pozisyonu çıkardı. Dönen topa Sefa vurdu üstten aut.

53' Savunma arkasına atılan topta Abdoulaye Ba'dan önce topla buluşan Okan, Ertuğrul'un yanından topu ağlara gönderdi ve farkı 1'e indirdi.

52' GOL! Okan Baydemir!
50' Ev sahibinin rakip yarı alanın sol bölümünden kullandığı serbest vuruşta Kadlec başarılı. Çek yıldız topu uzaklaştırdı

49' Tuzlaspor Sefa ile orta alandan gelmek istedi ancak Fenerbahçe savunmada dikkatli

48' Ozan Tufan'ın pasında topla buluşan Melih Okutan ceza sahası içi sol çaprazdan şutunu çekti. Kaleci Burak Onur topu tokatladı. Dönen topu takip eden Ramazan Civelek altıpasın üzerinde farkı 2'ye taşıdı

47' GOL! Ramazan Civelek... Fenerbahçe skoru 2-0'a getirdi

46' Mehmet Topuz'un yerine Hasan Ali Kaldırım oyunda

46' Mücadelede 2. devre başladı

45' Tuzlaspor gole çok yaklaştı. Okan Baydemir ceza alanına girdi. Orta ve şut konusunda kararsız kaldı. Arka direğe pasında top auta gitti.

45' Michal Kadlec ceza alanı önünden yaklaşık 60 metrelik bir pas attı. Melih Okutan'a giden topta son anda savunma araya girdi

45' Ozan Tufan yaklaşık 25 metreden sert bir şut çekti. Top az farkla auta gitti.

45' Ertuğrul Taşkıran'ın Ba'ya pasında baskı sonrası Ba topu tribünlere yolladı

45' Karşılaşmada 5 dakika uzatma oynanacak

44' Fenerbahçe bu dakikalarda baskısını arttırdı ve kontrolü ele geçirdi.
43' Tuzlaspor'da Mehmet Alaeddinoğlu'nun sağ kanada pasında Sefa Durmuş ceza alanına ortasını kesti. Ertuğrul Taşkıran araya girerek topu aldı

42' Yasir Subaşı ceza alanının son bölümde ortasını yaptı. Kaleye yönelen top filelerle buluştu. Golün asisti Ramazan Civelek'ten geldi

41' Yasir Subaşı ceza alanının son bölümde ortasını yaptı. Kaleye yönelen top filelerle buluştu

40' GOL! Fenerbahçe'de Yasir Subaşı takımını öne geçirdi
40' Tuzlaspor, Haluk Türkeri ile ceza alnında tehlike oluşturdu. Michal Kadlec topu uzaklaştırdı

39' Mehmet Topuz ceza alanı dışından topu taşıdı. 25 metreden şansını denedi. Top farklı şekilde auta çıktı
38' Melih Okutan sağ kanatta rakibinden sıyrıldı. Ceza alanına girmek üzereyken bir anda şut denedi. Kötü vuruşunda top farklı şekilde auta gitti
37' Ozan Tufan ve Uygar Mert Zeybek orta alanda baskı kurdu. Ozan'ın kaptığı topta hakem yine faulü verdi. Oyun faullerle sık sık duruyor

36' Tuzlaspor gole yaklaştı. Sefa Durmuş pasını Mehmet Alaeddinoğlu'na verdi. Mehmet, penaltı noktasının solundan şutunu çekti top üstten auta çıktı

35' Bu kez Ramazan Civelek sol kanattan topu taşıdı. İçeriye pasında Uygar Mert Zeybek ve Ramazan Civelek çarpıştı. Top Tuzlaspor'da kaldı
34' Ozan Tufan'ın kullandığı köşe vuruşunda Tuzlaspor savunması topu uzaklaştırdı

33' Fenerbahçe yine gole yaklaştı. Mehmet Topuz ceza alanı dışından şutunu çekti. Savunmaya çarpan top kornere gitti

32' Sürekli yapılan fauller ve sentetik çimde oynanması maçtaki tempoyu düşürüyor
31' Melih Okutan ceza alanı içinde topla buluştu. Uygar Mert Zeybek'e pasında genç oyuncu şutunu çekti, Burak Onur topu kornere yolladı

30' Fenerbahçe gole çok yaklaştı...

29' Tuzlaspor bu kez sağ kanattan gelmek istedi. Michal Kadlec araya girdi ve Fenerbahçe yeniden oyun kuruyor

28' Şener Özbayraklı sağ kanattan ceza alanına kadar girdi. Etkili pozisyonda ortasını da yaptı. Topun gittiği yerde hiçbir Fenerbahçeli yoktu

27' Tuzlaspor kısa paslarla Fenerbahçe'ye üstünlük kurmaya çalışıyor ancak sarı-lacivertliler ceza alanına yakın bölümde buna izin vermiyor...

26' Uygar Mert Zeybek ceza alanının dışından kaleyi gördü ve şutunu çekti. Top auta çıktı. Maçın ilk şutu oldu.

25' Fenerbahçe oyunu hızlandırdı ancak Tuzlaspor'da pres var...

24' Haluk Türkeri, Yasir Subaşı ile Fenerbahçe'nin ceza alanı önündeki mücadelesinde rakibine faul yaptı.

23' Tuzlaspor'da Yusuf Orhan, Ramazan Civelek'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü

22' Tuzlaspor'da yapılan paslar sonrası tribünleri, akımlarını alkışlıyor.
21' Tuzlaspor ara paslarıyla ceza alanı içine kadar girdi. Okan Baydemir tam topa müdahale etmek üzereyken Ertuğrul Taşkıran pozisyonu engelledi ve topu kontrol etti

20' Michal Kadlec, orta alanda kendisine yapılan baskı sonrası topu kalecisi Ertuğrul Taşkıran'a yoladı. Her iki takımın da pozisyonu yok. Oyun dengeli...

19' Şener Özbayraklı'ya yapılan faul sonrası korner bayrağına yakın bölümde Uygar Mert Zeybek topun başına geçti. Ortasında Tuzlaspor savunması topu uzaklaştırdı

18' Şener Özbayraklı'nın orta alanın sağında Bülent Uzun'a kaptırdığı topta Bülent ceza alanına kadar geldi. Ara pasında son anda Abdoulaye Ba araya girdi

17' Her iki takım da şu anda oyunda üstünlüğü ele geçiremedi. Önemli bir gol pozisyonu da yaşanmadı

16' Yasir Subaşı sol kanattan ceza alanına ortasını yaptı ancak ceza alanında kimse yoktu. Top Tuzlaspor kalecisinde kaldı

15' Tuzlaspor sağ kanattan hızlı çıktı. Haluk Türkeri, orta alana atılan tehlikeli topa hareketlendi ve hakem ofsayt bayrağını kaldırdı
14' Şener Özbayraklı sağ kanattan ilerledi. Bülent Uzun araya girdi ve topu taca yolladı.

13' Fenerbahçe kendi sahasında oyun kuruyor... Ozan Tufan'ın Ramazan Civelek'e uzun pasında top taca gitti.

12' Oyun yeniden başladı...
11' Haluk Türkeri'nin tedavisi yapılıyor. Oyunda 2 dakikalık duraklama yaşandı. Taşın, stadın dışından atıldığı bildirildi.

10' Tuzlaspor'da Haluk Türkeri'ye taş geldi ve şu anda sahanın orta yuvarlağında yere yığıldı, oyun durdu

9' Saha içinde bir taş var... Maçın hakemi Murat Özcan maçı durdurdu. Mehmet Topuz taşı kenara getirdi.
8' Mehmet Alaeddinoğlu'nun kullandığı köşe vuruşuna Haluk Türkeri yükseldi. Kafa vuruşunda top farklı şekilde auta gitti

7'Mehmet Topuz'un orta sahada başlattığı atakta Uygar Mert Zeybek topu ceza alanı önünde kaptırdı. Tuzlaspor etkili çıktı. Lider Koç'un sağ kanattan ortasında Ozan araya girdi ve topu kornere yolladı

6' Tuzlaspor'da Bülent Uzun sol kanattan seri çalımlarla geldi. Ortasında top doğrudan auta gitti

5' Mehmet Topuz ceza alanı içine girdi, ortasını yaptı. Bülent Uzun son anda araya girerek gol pozisyonunu önledi

4' Bülent Uzun'un sol kanattan ortasında hekem ofsayt bayrağını kaldırdı. Ertuğrul Taşkıran'da kalan top sonrası oyun yeniden başladı.

3' Tuzlaspor, kanatlardan etkili olmaya çalışıyor. Fenerbahçe savunması dikkatli...
3' Şener Özbayraklı, sağ bekte Okan Baydemir'e kaptı. Hekem faulü verdi
2' Tuzlaspor Fenerbahçe'nin sol kanadında boşuk aradı ancak topu kaybettiler.
1' Mücadele başladı...

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...