Kartal'ın rakibi Karabük

Kartal'ın rakibi Karabük

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Kardemir Karabük'ü ağırlıyor. Saat 18.30'da Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma atv'den canlı olarak yayınlanacak

SÜPER Lig lideri Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında bugün PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'la karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak karşılaşma, atv'den canlı yayınlanacak. Hakem Volkan Bayarslan'ın yöneteceği mücadelenin bilet fiyatları 10 ile 40 TL arasında değişiyor. Beşiktaş'ın yer aldığı C Grubu'nda ayrıca, bir diğer PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'un yanı sıra Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor bulunuyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in, bugünkü maçta sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan futbolculara görev vermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...