Nani kıymete bindi

Düzenleyen:
Nani kıymete bindi

SPOR Haberleri

Yıldız oyuncu bu sezon attığı gollerle Fenerbahçe’yi sırtlarken, Ada basınında Nani’nin gidişine izin veren Manchester United’a yönelik eleştiriler artıyor

M.Emin Uluç

Fenerbahçe’nin sezon başında 6 milyon avroya transfer ettiği Portekizli yıldız Luis Nani, attığı ve attırdığı gollerle sarı-lacivertlileri sırtlarken, Manchester United’ın pişmanlığı da her geçen gün artıyor. Premier Lig’de 16 hafta itibarıyla 29 puanla 4. sırada yer alan ManU’nun gol yollarında yaşadığı kısırlık eleştiri toplarken, otoriteler Luis Nani’nin satılmasını büyük hata olarak niteliyor. Toplam 21 gol atan Manchester’in en skoreri Rooney’nin 7 gol attığına dikkat çekilirken, Nani’nin 6 gol, 4 asistlik performansı İngilizleri kıskandırıyor. Sky Sports’un usta yorumcularından Arsenal efsanesi, Paul Merson, ManU’nun Nani’yi satması için “Büyük hata” yorumunu yaparken, “Bence şu an eksikliği en fazla hissedilen oyuncuların başında geliyor” değerlendirmesinde bulundu.
Yakıcı bir ateşi vardı
Merson, ManU’nun 2007’de kadrosunda kattığı Nani’nin geçen sezonu Sporting’de kiralık olarak geçirdiğini hatırlatırken, “Bence bu sezon kadroda olmalıydı. Evet, bazen çok ateşli ve iyi, bazen de soğuk ve tepkisizdi. Ancak ateşli olduğu zamanlar gerçekten iş bitiriciydi. Onun yerinde oynayan genç Lingard’ın bazen iyi işler yapıyor. Ama rakip savunmacıları korkutma açısından Portekizli süper star elbette ilk tercih olacaktı” yorumunu yaptı. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım’ın Nani’yle özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Attığı ve attırdığı gollerle önemli katkı sağlasa da takım oyunundan kopuk bir görüntü sergileyen Portekizli’ye, “Sen zaten bir yıldızsın, kendini ispatlamana gerek yok” diyen Yıldırım’ın Nani’den takım oyununa ayak uydurmasını istediği belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...