Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaleci arıyoruz!

Düzenleyen:
Kaleci arıyoruz!

SPOR Haberleri

Tolga'nın Sporting maçında hatalı goller yediğini söyleyen Orman, "Kalecilik zor iş. Tolga iyi ama devre arasında kaleci transferi yapacağız" dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'da NTV Spor'a verdiği röportajda gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Stat yapımının büyük bir hızla sürdüğünü ve ocak ayında zemin çalışmasına başlayacaklarını söyleyen Orman, "3 yıldır maçlarımızı deplasmanda oynuyoruz. Statsız bir camianın şampiyonluğa oynaması zor. Stadımız olmadığı için gelirimiz de az. Şu ana kadar stada 300 milyon lira harcadık. Derbide bile taraftar sayısı çok azdı. Artık bitirmek ve evimize dönmek istiyoruz" dedi. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerine de laf atan Orman, "3 yıl maçlarını deplasmanda oynasınlar da görelim. Bize stat konusunda el uzatanlarla uzatmayanları da unutmayacağız. Galatasaray statsız bir yıl oynadı ne hale geldi gördük. Biz ise bu dönemde lideriz. 3 derbiden ikisini kazandık, birinde mağlup olduk. İnşallah ikinci yarıda 3 maçı da kazanırız. Lideriz ama henüz bir kupa kazanmadık, lider olmak da bir şey değil" diye konuştu. 
35 dakikada 3 gol yenmez!
Vodafone Arena'nın açılışını Barcelona ile yapmak istediklerini ancak bunun zor olduğunu söyleyen Fikret Orman, "Tarih olarak 19.03 hepimizi heyecanlandırır. Kulübün 113. yıldönümü olacak. Sezon sonları olsaydı Barcelona gelebilirdi. Sezon ortasında onlar da Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Ancak sezon sonunda olan bir organizasyon olabilirdi ifadelerini kullandı. Avrupa'dan elenmelerinin kendisini üzdüğünü söyleyen Orman, "Beşiktaş bir maçta kötü oynayabilir, yenilebilir de. Bunlar futbolun içerisinde olabilir. Beşiktaş 1-0 öne geçtiğinde, oyunu elinde tuttuğu zaman 65. dakikadan itibaren 3 gol yememeli. Orası beni çok üzdü. Bu sezon ile alakalı en önemli konsantrasyonumuz stadı bitirmek ve şampiyonluk turunu burada atmak üzereydi. Biz ona göre hareket etmek istiyoruz" dedi.
Gomez takımın çimentosu
Transfer konusuna da değinen Başkan Fikret Orman, "Tolga Zengin iyi bir kaleci. Kalecilik zor bir iş. Şanssız goller ve hata yapılarak yenilen bir mevkii. Bu her kaleci için geçerlidir. Hata yaptı ve gol yedi. Taraftarımız reaksiyon gösterdi. Özünde futbolun içerisinde olan şeyler. Beli sakattı ve Galatasaray maçında oynamadı. Diğer kalecimiz ile oynadık. Artık iki maçımız kaldı. Devre arasında kaleci takviyesi yapacağız. Scout ekibimiz de ben de çalışıyorum. 2 Ocak'a kadar yetiştirmek istiyoruz. Hepsi birbiri ile rekabet edecek. Devre arasında stoper transferi olabilir de olmayabilir de. Birinci önceliğimiz kaleci transferi" dedi. Şenol Güneş'ten çok memnun olduklarını da ifade eden Orman, "Bu sene şampiyon olmayı bekliyoruz. Mario Gomez çok düzgün bir çocuk. Beşiktaş'ın çimentosu. Quaresma da ilk geldiği sene gibi değil. Artık kendini kulübün üzerinde görmüyor. Bir oyuncumuza (Ersan) daha yeni teklif geldi. Ama satmayı düşünmüyoruz. Sezon sonu belki olabilir" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...