Süper start

Düzenleyen:
Süper start

SPOR Haberleri

Antrenman havasında geçen maçta siyah-beyazlı takım Cenk Tosun (2) ve Kerim'in golleriyle sonuca gitti

HÜSEYİN EROĞUL

Karabük önünde bu sezon ilk defa çift forvetli sistemi denediği mücadelede Beşiktaş maç başlar başlamaz kontrolü eline aldı. 15. dakikada soldan ceza sahası dışına çıkarılan topa Kerim sert vurdu ancak savunmaya çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı. 20. dakikada İlhan Depe'nin şutuyla etkili olan Karabükspor, siyah-beyazlıların tempoyu düşürdüğü dakikalarda ön tarafta kendini göstermeye başladı. Orta sahada Sosa ve Oğuzhan gibi pas trafiğini yönlendiren isimlerin yokluğunda siyah-beyazlı forvetler pozisyona girmekte güçlük çekti. 33'te Mustafa Pektemek'in uzaktan şutunu Ercüment kornere tokatlarken tecrübeli oyuncu 44. dakikada neredeyse boş kaleye topu gönderemedi. Ancak ilk yarının son dakikasında sahneye çıkan Cenk Tosun ceza sahası dışından aldığı topu rakiplerini çalımlayarak filelere gönderdi ve ilk yarı siyah-beyazlıların 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 
Kerim'den estetik gol
İkinci yarının ilk pozisyonu Karabükspor'dan geldi. 53. dakikada savunmanın arkasına atılan topta Alexe soldan içeri girip kaleye vurmayı tercih etti. Günay'dan seken topu Recep boş kaleye gönderdi ancak son anda Tosic çizgi üzerinde topa ayak koydu. Recep dönen topu direğe nişanlayınca misafir ekip net bir fırsattan yararlanamadı. Beşiktaş 59'da durumu 2-0 yaptı. Mustafa Pektemek'in sağdan ön direğe çevirdiği topa Kerim topuğuyla şık dokundu. İki ekibin de savunmasında yaşanan boşluklar ve top kayıpları maça pozisyon zenginliği getirirken, 67'de bir gol daha geldi. Tosic'in savunmanın arkasına attığı topu Cenk göğsüyle düzeltip Ercüment'i bir kere daha avladı: 3-0. Skorun iyice kendi lehine dönmesinin ardından Eslem ve Enes gibi genç isimleri oyuna süren Beşiktaş kupadaki ilk maçında 3 puanı 3 golle aldı. 

Süper start

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...