Kezman Chelsea'nin yeni hocasını açıkladı

Kezman Chelsea'nin yeni hocasını açıkladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ve Chelsea'nin eski futbolcusu Mateja Kezman, Mourinho ile yollarını ayıran Chelsea'nin yeni teknik direktörünün Guus Hiddink olacağını iddia etti.

Chelsea'de Jose Mourinho'nun gönderilmesi sonrası takımın başına kimin geçeceği hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. İngiliz basını ise bu görev için ilk sıradaki ismin Hollandalı menajer Guus Hiddink olduğunu iddia ediyor.
Bir dönem Chelsea ve Fenerbahçe formaları giyen Sırp eski futbolcu Mateja Kezman da "Resmi açıklama yapıldı mı, yapılmadı mı bilmiyorum. Ancak, Hiddink ile konuştum ve Chelsea'nin yeni menajeri olduğunu söyledi. Hiddink çok tecrübeli bir antrenör. Ayrıca futbolcular için harika bir psikologtur. Chelsea'nin onun yönetimi altında başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
2006-2009 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Mateja Kezman, 2004-2005 yıllarında da Chelsea'de oynamıştı.
Öte yandan Avustralya Futbol Federasyonu da resmi sitesinden, eski teknik direktörleri Guus Hiddink'in Chelsea'nin yeni menajeri olduğunu duyurdu. (Posta)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...