Olmak ya da olmamak

Düzenleyen:
Olmak ya da olmamak

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un hocasından futbolcularına net mesaj: Ligde yükselişe geçmek için Antalyaspor’u yenmemiz şart

Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor çıkışa geçme hedefiyle bugün Antalyaspor'la çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Muharrem Usta yönetiminin sezon sonuna kadar göreve devam etmesine karar verdiği Sadi Tekelioğlu, büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi futbolcularına net mesaj verdi. Antalyaspor maçında alınacak 3 puanın camia için çok şey ifade edeceğini dile getiren Tekelioğlu, dün futbolcularla yaptığı son toplantıda, "Yeni yönetimle yeni bir sayfa açtık. Uzun süredir aramızda olmayan arkadaşlar da yeniden takıma katıldı. Artık taraftarımızın bizden tek beklentisi 3 puandır. Bizim için ‘Olmak ya da olmamak’ maçı" diyerek futbolcularını motive etti.

Kavuşma vakti geldi!
İki maçlık seyircisiz oynama cezası sona eren Trabzonspor, 50 gün sonra Antalyaspor karşılaşmasında yeniden taraftarının önüne çıkacak. Ligin 10. haftasındaki Gaziantepspor maçı sonrası yaşanan olaylar sebebiyle verilen cezayı Gençlerbirliği ile Eskişehirspor karşısında tamamlayan bordo-mavililer, bu akşam taraftarıyla buluşacak. Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Sefa Yılmaz'ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Olmak ya da olmamak

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...