F.Bahçe’de Meireles şoku!

Düzenleyen:
F.Bahçe’de Meireles şoku!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin ligin 12. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynadığı mücadele öncesi yapılan antrenmanda sağ dizinde ağrı hisseden Portekizli oyuncu idmanı yarıda bırakmıştı.

Fenerbahçe’de Raul Meireles şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin ligin 12. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynadığı mücadele öncesi yapılan antrenmanda sağ dizinde ağrı hisseden Portekizli oyuncu idmanı yarıda bırakmıştı. Sağ dizinde iç yan bağ, ön çapraz bağ kısmi yırtığı ve menisküs yırtığı tespit edilen Meireles’in tedavisine hemen başlanmıştı. O günden beri forma giyemeyen oyuncu dizindeki özel bir koruyucu alçı ile gündelik yaşantısını sürdürdü. Hatta sahalara çabuk dönebilmek adına son çare olarak yurtdışında konunun uzmanlarına da danıştı. İsviçre’den özel gelen diz sakatlıklarında uzman bir doktor, Meireles’e yardımcı oldu. Ancak kulüpten yapılan açıklamada Meireles’in bütün bu çabalara rağmen bıçak altına yatacağı belirtildi. Portekizli futbolcu pazartesi günü ülkesinde milli takım doktoru tarafından cerrahi operasyon geçirecek. Bu durumda Merieles’in ikinci yarının ilk üç maçını da kaçıracağı ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...