Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cardozo'dan kötü haber!

Cardozo'dan kötü haber!

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

Ziraat Türkiye Kupasında 2-1 kazandığı Gaziantepspor maçının ardından bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenman öncesinde yaklaşık yarım saat süren bir toplantı gerçekleştirildi. Göreve yeni başlayan Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, teknik heyet ve futbolcularla yaptığı toplantının ardından Sadi Tekioğlu ile de özel bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme uzayınca antrenman yardımcı antrenörler tarafından başlatıldı.
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gaziantepspor maçında görev alan oyunculardan Yusuf Yazıcı, Muhammet Beşir ve Aytaç'ın dışındaki futbolcular çalışmada yer almadı. Disiplinsiz tavırları nedeniyle bir süredir antrenmanlara alınmayan Deniz Yılmaz ile sakatlığı geçen Sefa Yılmaz da takımla birlikte çalıştı.

MUHAMMET'E ÖZEL İLGİ
Antrenmanda bordo mavililer yarı sahada çift kale maç yaparken maçı kırmızı takım sarı takımı 5-4 yendi. Özellikle kadroya giremeyen oyuncuların oldukça hırslı olduğu gözlendi. Teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu, yan top çalışması esnasında kupa maçında galibiyeti getiren golü atan genç oyuncu Muhammet ile yakından ilgilendi, yapması gerekenleri anlattı. Antrenman sırasında Sadi Tekelioğlu ve Futbol Koıordinatörü Yılmaz Büyükaydın basın mensuplarının yanına gelerek bir süre sohbet etti.

CARDOZO KASIMPAŞA MAÇINDA YOK
Antalyaspor maçında sakatlanan ve oyundan çıkan Cardozo'nun yapılan kontrollerde Kasımpaşa maçında da oynayamayacağı belirlendi. Bunun üzerine Paraguaylı futbolcuya izin verildi. Cardozo'nun tedavisini ülkesinde sürdüreceği vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...