Boyko’ya Everton engeli

Düzenleyen:
Boyko’ya Everton engeli

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlıların 3 milyon avroya transfer etmeyi düşündüğü oyuncu için İngilizler, Dnipro’ya 4.5 milyon avro teklif etti.

Beşiktaş'ın kaleci adayları arasında yer alan Boyko'nun talipleri artmaya başladı. Dnipro'nun kalesindeki performansıyla dikkat çeken başarılı eldiven için görüşmelerine devam eden siyah-beyazlıların karşısına Everton rakip olarak çıktı. Borçları nedeniyle UEFA'nın mali açıdan yakın markajında bulunan Dnipro'nun durumundan faydalanmak isteyen çok sayıda kulüp Dnipropetrovsk şehrini ablukaya alırken, Premier Lig ekiplerinden Everton pişmiş aşa su kattı.İngiliz ekibinin Boyko için Dnipro'ya 4.5 milyon avro teklif ettiği belirtilirken, 3 milyon avrodan yukarı vermemeye çalışan siyah-beyazlılar zor durumda kaldı. Ukraynalıların yaşanan gelişmelerin ardından Everton'la anlaşma ihtimalinin güçlenmesine rağmen Beşiktaş cephesi sakin bir şekilde stratejisine devam ediyor.
Kartal avantajlı
Boyko'nun Avrupa'da hedefleri olan ve şampiyonluk yaşayabileceği bir takımda oynamak istemesi ise transferde Beşiktaş'ı avantajlı konuma getirdi. Dnipro'nun Everton'la anlaşma sağlaması halinde oyuncunun tercihini koz olarak kullanacak olan siyah-beyazlılar, 3 milyon avrodan fazla para vermek istemiyor. Dnipro'nun 6 milyon avro bonservis bedeli belirlediği Boyko için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, tecrübeli eldivenle de her konuda anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar Boyko ile yıllık 1.4 milyon avroya el sıkıştı. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.  > Hüseyin EROĞUL

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...