Barcelona müjdesi!

/ Kaynak: Fanatik
Barcelona müjdesi!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın açılışı için getirmek istediği Barcelona'nın, maç takviminden dolayı açılışa gelemeyeceği açıklandı. Başkan Fikret Orman, İspanyol deviyle yeni sezon açılışında yeni statlarında karşılaşacaklarının müjdesini verdi.

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın açılışı için anlaşmak istediği Barcelona'dan, Siyah Beyazlılar'a kötü haber geldi. İspanyal devinin takviminin uymaması nedeniyle Vodafone Arena'nın açılışına gelemeyeceği öğrenildi. 

"Yeni sezonda gelecekler"
Siyah Beyazlı kulübe Katalan ekibinden gelen iyi haber ise taraftarları sevindirecek. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Stadımızın açılışına Barcelona gelemeyecek. Maç takvimlerindeki uyuşmazlıktan ötürü bu gerçekleşmiyor. Ancak yeni sezon açılışı için Vodafone Arena'ya gelecekler. Sezonu Barcelona'yla açacağız." açıklamalarını yaptı. 

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...