Portakal'a hücum

Düzenleyen:
Portakal'a hücum

SPOR Haberleri

K.Paşa’dan Donk ile el sıkışan Cimbom, Ajax’ta oynayan sağ bek Van Rhijn'in işini bitirmek üzere. Forvette ise Heracles’te oynayan Tannane gündemde

Ara transferde Galatasaray fırtınası esecek. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin verdiği rapor doğrultusunda sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli teknik adamın, ön libero, sağ bek ve forvet istemesinin ardından Galatasaray yönetimi Hollandalı futbolculara yöneldi. İlk olarak Kasımpaşa’nın başarılı ön liberosu Donk ile el sıkışan Galatasaray, sağ bek arayışlarında yine Hollandalı bir isme yöneldi. Sarı-kırmızılıların Ricardo van Rhijn'ı transfer etmek için harekete geçtiği öne sürüldü. De Telegraaf gazetesine göre Galatasaray yönetimi Ajax ile resmi görüşmelere başladı. "Van Rhijn Galatasaray yolunda" başlığıyla verilen haberde, Ajax'ın sunulan teklifi kabul etmesi halinde Van Rhijn'ın sarı kırmızılılarla 3,5 sezonluk sözleşme imzalamasının beklendiği ifade edildi. Ajax'la 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Van Rhijn'ın transferinin, Galatasaray'a 3 milyon avroya mal olması bekleniyor. Hollanda doğumlu sağ bek Van Rhijn, Ajax'ta bu sezon Kenny Tete'nin yedeği olarak maçlara dahil oldu. 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Ajax formasıyla 11 maçta 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.
11 maçta 7 gol attı
Mustafa Denizli’nin forvet isteği sonrasında sarı-kırmızılı yöneticiler Hollanda Ligi takımlarından Heracles’te oynayan Oussama Tannane’yi gözüne kestirdi. Galatasaray, Fas asıllı futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olması nedeniyle pazarlık konusunda avantajlı durumda buluyor. 21 yaşındaki Oussama Tannane bu sezon 11 karşılaşmada forma giydi ve 7 gol atıp, 3 de asist yapmayı başardı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...