Boyko kıymete bindi!

Düzenleyen:
Boyko kıymete bindi!

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın Douglas-Boyko ikilisine önerdiği 7.5 milyon avroya önce 'tamam' diyen Dnipro, yoğun ilgi karşısında piyasayı kızıştırmaya başladı

​Hüseyin EROĞUL - Kaleci transferi için mesaisini hızlandıran Beşiktaş'ın talip olduğu Ukraynalı kaleci Boyko, Avrupalı kulüplerin iştahını kabartıyor. Ukrayna'da yılın kalecisi seçilen ve Dnipro'nun UEFA Avrupa Ligi finali oynadığı geçen sezon dikkat çeken başarılı kaleciye Everton ve Sevilla'nın ardından Dinamo Kiev de talip oldu. Beşiktaş, Douglas ve Boyko için 7.5 milyon avro bonservis bedeli için Dnipro ile el sıkışılırken, Ukrayna temsilcisi diğer kulüplerin ilgisini görünce anlaşmadan vazgeçti. Dniprolu yöneticiler bütün resmi teklifleri değerlendirip daha sonra karar vereceklerini siyah-beyazlılara iletti. Alternatif arayışlarını sürdüren siyah-beyazlıların Ajax'lı Cillessen, Marsilyalı Mandanda ve Malagalı Carlos Kameni için nabız yokladığı belirtildi. 
Bu arada Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Jose Sosa'nın da her geçen gün talibi artmaya başladı. Sezon başında eski kulübü Estudiaintes'e gitmek isteyen ancak Başkan Fikret Orman'ın ikna etmesiyle kalan Sosa'nın son talibi River Plate oldu. Geçen hafta Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımının transfer etmek için resmi teklifte bulunduğu Arjantinli oyuncuyla River Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo bir görüşme gerçekleştirdi. Çocuklarını ülkesinde yetiştirmek isteyen yıldız oyuncu, Gallardo'ya olumlu cevap verdi. Kulüpler bazında yapılan ön görüşmede ise Beşiktaş, Sosa'nın sezon sonundan önce satışının gerçekleşmeyeceğini belirtti. Siyah-beyazlılar Arjantinli yıldız için 10 milyon avro bonservis bedeli belirledi.

Hırçın Kartal artık yok!
Şenol Güneş'in Beşiktaş üzerindeki etkisi kart probleminin de önüne geçti. Geçen sezon ligin ilk yarısında 8 kırmızı kart gören Beşiktaşlı futbolcular, bu yıl sadece 1 kırmızı kart gördü. Bilic'in görev yaptığı dönemde Beşiktaş toplam 10 kırmızı kart görmüştü.

Başkandan iddialı mesaj
Başkan Fikret Orman yayınladığı yeni yıl mesajında "2016 yılından benim beklentim; yönetime geldiğimizden beri kısa bir sürede attığımız adımları daha ileriye taşımak, yeni heyecanlarla yeni hedeflerimizi hayata geçirmektir. Şampiyonluk kupamızı Vodafone Arena'da hep birlikte kaldıracağız" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...