Galatasaray'a UEFA ayarı

Galatasaray'a UEFA ayarı

SPOR Haberleri

Finansal fair play kuralları gereği gelecek sezon için ceza alması gündemde olan sarı kırmızılılar Ocak ayındaki transfer döneminde bu doğrultuda hareket edecek.

Lig TV'de yer alan haberde; ikinci yarı hazırlıkları için 3 Ocak'ta toplanacak Galatasaray'da yönetim bir yandan Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda kadroyu şekillendirmenin planlarını yaparken diğer yandan da Şubat ayında UEFA ile yapılacak toplantı için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteğiyle Donk'un yanısıra 3 oyuncu daha almak için kolları sıvayan yönetimin kadroda bulunan bazı oyuncularla da yolları ayırarak maaliyeti düşürmenin, UEFA 'yla yapılacak toplantıda da bunu 1 yıl daha ek süre için koz olarak kullanmayı düşündüğü belirtildi. 

Ayrıca takımdan ayrılmak isteyen Grosskreutz bu konudaki ısrarını sürdürürken bu oyuncu için ödenen bonservis bedeli karşılığında gönderilmesinin planlandığı bu şekilde oyuncuya ödenecek yıllık ücretin de kasada kalmasının hesaplandığı vurgulanırken, Alman futbolcu için kulübe ulaşan herhangi bir teklif olmaması yönetimi sıkıntıya soktu. 

27'nin üzerindeki yaş ortalamasıyla şu anda ligdeki en yaşlı kadrolardan birine sahip olan Galatasaray'da Denizli'nin devre arasındaki transfer dönemiyle birlikte gençleştirme operasyonuna da başlayacağı, bundan sonra kadroya dahil edilecek oyuncuların 25 yaşın altında olmasına özen gösterileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...