Transfere UEFA ayarı

Düzenleyen:
Transfere UEFA ayarı

SPOR Haberleri

Donk ile anlaşan, sağ bek Ajax’tan Van Rhijn’i de bitirmek üzere olan sarı-kırmızılılar harcanan parayı karşılamak için satışa ağırlık verecek

Ligin ilk yarısında istenen performansı ortaya koyamayan Galatasaray, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlamıştı. Öncelikle Kasımpaşa’dan Donk ile anlaşan sarı-kırmızılı yönetim Ajax’ta oynayan sağ bek Van Rhijn’in transferini de bitirmeye yaklaştı. Bir de forvet almayı düşünen sarı-kırmızılılar kadroyu şekillendirmenin hesabını yapıyor ama şubat ayında UEFA ile yapılacak finansal fair-play toplantısı da akıllarda. Elini rahatlatmak isteyen Galatasaray yönetimi yapacağı transferlerden oluşacak maliyeti kadrosunda bulunan an az 5 futbolcuyla ya yollarını ayırarak ya da kiralayarak karşılamak istiyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda Tarık Çamdal, Hamit Altıntop, Koray Günter, Rodriguez ve Jem Paul Karacan ile yolların ayrılması bekleniyor. Böylece Galatasaray yönetimi, UEFA ile yapacağı toplantıda 1 yıl daha ek süre kopararak, kulübün mali açıdan rahatlamasını sağlayacak adımlar atabilecek.
Grosskreutz sıkıntısı
Galatasaray yönetiminin ilk hedefi takımdan ayrılmak isteyen Grosskreutz’u en kârlı şekilde elden çıkarmak.  Alman oyuncu için ödenen bonservis bedeli karşılığında gönderilmesinin planlandığı bu şekilde oyuncuya ödenecek yıllık ücretin de kasada kalmasının amaçlandığı vurgulanırken, Alman futbolcu için kulübe ulaşan herhangi bir teklif olmaması da yönetimi düşündürüyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...