Gönlü 4. yıldızda

Düzenleyen:
Gönlü 4. yıldızda

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de 9. yılını dolduran yıldız oyuncu hakkındaki transfer haberleri için, "Umarım daha uzun seneler burada olurum. Aklımdaki tek düşünce şampiyonluk" dedi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül, peşinden koşan Avrupa devlerini üzecek açıklamalarda bulundu. Önceki gün Samandıra'da yapılan kutlamayla 31 yaşına basan milli yıldız, "Fenerbahçe'de kutladığım 9. doğum günüm. İnşallah daha nice yaşları Fenerbahçe formasıyla kutlarım" diyerek sarı-lacivertli kulüpte kalıcı olduğunu bir kere daha dile getirdi. Sözleşmeyi kafaya takmadığını söyleyen Gökhan, aklındaki tek düşüncenin 4. yıldızı takmak olduğunu vurgularken, "Hak ettiğimiz 4. yıldızı takmak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve inanca sahibiz. Takım olarak başarılı olacağımızdan şüphemiz yok. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluğu kutlarız" ifadesini kullandı. 
Profesyonel olmayı planlıyor
Daha önceki açıklamalarında "Ben burada Gökhan Gönül oldum ve her zaman Fenerbahçeli Gökhan Gönül olarak anılmak istiyorum" ifadesiyle kulübüne olan bağlılığını dile getiren Gökhan'ın hedefi; sarı-lacivertli camiaya bir ömür hizmet etmek. Avrupa'dan gelen çok sayıda teklifi elinin tersiyle iten milli oyuncu, kariyerini noktaladıktan sonra da profesyonel olarak Fenerbahçe'de görev yapmayı planlıyor. Gökhan Gönül, "Bunları düşünmek için belki erken. Henüz yeşil sahadan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Ancak Fenerbahçe benim için çok şey ifade ediyor. Bu nedenle imkân verilirse her şartta kulübüme hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.     > M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...