Güneş: İlk yarıyı unuttuk

Düzenleyen:
Güneş: İlk yarıyı unuttuk

SPOR Haberleri

Devreyi lider bitirmelerinin kendilerini rehavete sürüklemeyeceğini söyleyen tecrübeli teknik adam, “Yeni bir sayfa açtık, 11 puanlık fark önemli değil” dedi

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, idman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet etti. Güneş, ilk yarıyı lider bitirmelerinin kendilerini sevindirdiğini ancak kesinlikle gevşemeyeceklerini söyledi. Güneş, Galatasaray ile 11 puan fark olduğu için şampiyonluk yarışını Fenerbahçe ile yapacaklarına yönelik görüşlere katılmadığını ifade ederken, “Peşin bir hüküm vermek doğru değil. Biz ilk yarıdaki sonuçları unuttuk.  Yeni bir sayfa açtık. Bu yeni sayfayı yeni düşüncelerle oluşturacağız. Sıfırdan başlıyoruz. 11 puanlık fark önemli değil. Tüm rakiplerimiz önemli. Her maça kazanmak için çıkacağız. Şubat ayında bir yoğunluk var. İlk yarıyı lider bitirdik ama biz ligin sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
Almadan göndermeyiz!
Elinde çok geniş bir kadro olmadığını söyleyen Şenol Güneş, “Kaleci ve stoper alınması gerekiyor. Tercihimiz oydu. Öncelikle onları bekliyoruz. Tolgay çok iyi çalışıyor işini iyi yapıyor. Sakatlığını yeni atlattı, dönüşü için gün vermek doğru değil. Veli oldukça iyi mesafe aldı. Bizim orta ve ileride bir sıkıntımız yok. Defans ve kaleci için zaten yönetim çalışıyor” dedi. Kampa gelmeden önce oyunculara program verdiklerini belirten Güneş, “İyi çalışanlar var. Fiziksel bir kayıp olacağını düşünmüyorum. Oyuncularla zaman zaman toplantılarımız olacak. Ne yapabiliriz onları konuşacağız. Maçlara hazır olacağız. Motta ve Pedro Franco’ya transfer görüşmeleri için izin verdik. Ama oyuncu almadan bırakmak mantıklı değil. Transferin durumuna göre karar vereceğiz” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...