Galatsaray’da gözler sakat oyuncularda

Düzenleyen:
Galatsaray’da gözler sakat oyuncularda

SPOR Haberleri

Burak takımla idmana çıkarken, Podolski tedavisi için 1 haftalığına Almanya’ya gitti. Kuvvet çalışması yapan Wesley Sneijder’e ise yeni MR çekilecek

Galatasaray, ligin ikinci yarısına eksiksiz girmenin hesaplarını yapıyor. İkinci yarı hazırlıkları ve transfer çalışmaları sürse de Cimbom’da gözler sakatlıkları süren Wesley Sneijder, Podolski ve Burak Yılmaz’da… Dünkü antrenmana katılmayan Podolski, Antalya kampına yetişebilmek için Almanya’ya gitti. Ayak bileğine güçlendirme çalışmaları yapılacak yıldız oyuncu, fizyoterapistler eşliğinde bireysel olarak hazırlıklarını sürdürecek. Bileğindeki sakatlığı tamamen atlatmak için düzenli olarak tedavi olan Poldi’nin, 1 hafta içinde takıma katılması bekleniyor. Tatilini tamamlayan ve İstanbul’a dönen Sneijder ise dün takımdan ayrı kuvvet çalışması yaptı. Sağ dış yan bağlarında esneme tespit edilen ancak ödemden dolayı MR sonuçları tam olarak netleşmeyen yıldız futbolcuya yeni MR daha çekilecek.
En iyisi Burak Yılmaz
Sarı-kırmızılılarda tedavisi süren Burak Yılmaz'ın durumuysa her geçen gün iyiye gidiyor. Antrenmanların bir bölümünde takımla çalışmaya başlayan golcü futbolcunun yakın zamanda tam olarak takıma dönmesi bekleniyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli, Burak Yılmaz'dan kendisini fazla zorlamamasını istedi. Sarı-kırmızılıların sağlık heyeti de golcü futbolcu için bazı testler uygulayarak adalesindeki son durumu detaylı şekilde inceliyor. Burak ve Podolski’nin, Sivasspor karşısında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...