Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Quaresma: En büyük biziz

Düzenleyen:
Quaresma: En büyük biziz

SPOR Haberleri

Türkiye'nin en iyi takımı olduklarını söyleyen Quaresma, "İlk yarıdaki mücadelemizi sürdürürsek şampiyonluğu bizden kimse alamaz" dedi

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Antalya kampı sırasında düzenlenen basın toplantısında ligi değerlendirdi. Şampiyonluk yarışının sezon sonuna kadar süreceğini ve ipi göğüslemek istediklerini söyleyen Quaresma, "Ligin ikinci yarısında da liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi. Liderlik koltuğunda oturdukları için çok mutlu olduklarını vurgulayan Portekizli oyuncu, "Bu yarış büyükler arasında olacak. Galatasaray da yarış dışında değil. Zor bir yarış olacak ve son haftaya kadar devam edecek. Biz başladığımız gibi bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Takımın golcüsü Mario Gomez'e övgüler dizen Quaresma, "O bir yıldız ve çok büyük bir oyuncu. Gomez'le oynamak benim için büyük bir zevk. İlla ki bir süper kahramana benzetecek olursak ona "Süper Mario" diyebiliriz" ifadelerini kullandı. 
Hep sahada olmak istiyorum
"Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda en çok ihtiyaç duyacağı şey nedir" sorusunu Quaresma, "Şampiyonluk şansımız çok yüksek. Bence Türkiye'nin en büyük takımıyız. İlk yarı boyunca çok iyi maçlar çıkardık. İkinci yarıda da bu mücadeleyi sürdürürsek şampiyonluğu bizden kimse alamaz. Hepimiz şampiyonluğa kenetlendik" dedi. Takım içerisinde çok iyi bir ambiyans olduğunu kaydeden Quaresma "Çok fazla yetenekli oyuncu var. Onlarla birlikte oynamak bana zevk veriyor. Oyundan çıkarken benim de kontrol edemediğim tepkiler oluyor. Ben sahada olmak istiyorum; takımıma daha fazla yardımcı olmak istiyorum. Kesinlikle tepkilerimin hiçbiri kasıtlı değil. Her gün bu takım için daha fazla mücadele etmem gerektiğini biliyorum. Bu, bende baskı yapıyor; ama bundan da mutluyum" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...