Son bomba Kweuke

/ Kaynak: Fotomaç
Son bomba Kweuke

SPOR Haberleri  / Fotomaç

G.Saray, ilk yarıda attığı 9 golle fırtına gibi esen Kamerunlu oyuncuyu da renklerine bağlamaya kararlı. Mustafa Denizli, Kweuke'yi vermeleri için eski takımı Çaykur Rize'den özel ricada bulundu

Galatasaray, Kasımpaşa'lı Donk'tan sonra ligin bir başka yıldızı Kweuke'yi de bünyesine katmaya hazırlanıyor. Kamerunlu golcü için bir süredir temaslarda bulunan Galatasaray'da, teknik direktör Mustafa Denizli de devreye girince transferin gerçekleşme olasılığı iyice arttı. Tecrübeli hocanın, eski takımı Çaykur Rize'den Kweuke'yi vermeleri için ricada bulunması işleri kolaylaştırdı. 28 yaşındaki oyuncuyu Galatasaray'a vermeyi kabul eden Karadeniz ekibi, 2 milyon euro ve bir futbolcu talebinde bulundu. 

ÇAYKUR Rize Teknik Direktörü Hikmet Karaman, futbolcu olarak Sinan Gümüş'ü istedi. Ancak Mustafa Denizli, Sinan'dan vazgeçemeyeceklerini belirterek Tarık Çamdal ve Emre Çolak'tan birini verecebileceklerini söyledi. Bunun üzerine Karaman, "O zaman Umut Bulut'u verin" dedi. Umut Bulut konusunda son sözü Mustafa Denizli söyleyecek. Tarafların yeni bir formül üzerinde de anlaşabilecekleri ifade edilirken, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kwekue ligin ikinci yarısında Galatasaray forması giyeceğine inanıyor.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...