Usta: Şikayete taviz yok

Düzenleyen:
Usta: Şikayete taviz yok

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un yeni başkanı, CAS'a başvurmalarının ardından futbol camiasında kendilerine karşı oluşan tepkilere aldırmıyor

Trabzonspor 18 Aralık'ta Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurmuş, UEFA'nın 2010-2011 sezonunda şike yapıldığını tespit etmesine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun herhangi bir ceza vermemesiyle ilgili şikayette bulunmuştu. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise futbol camiasında bu başvuruları nedeniyle kendilerine karşı bir tepki geliştiğinin farkında olduklarını belirterek, "CAS davasıyla ilgili olarak bir baskı hissetmiyorum. Biz kendi hakkımızı savunuyoruz. Trabzonspor Başkanı olarak ve camia olarak atmamız gereken adımlardan haklarımızı elde edebilme adına zerre kadar taviz vermemiz mümkün değildir. Bu konuda en ufak bir hassasiyetimizden ödün vermeden bu işin peşinden gitmek zorundayız ve gidiyoruz" ifadelerini kullandı. 
bŞike sürecinin Trabzonspor'a büyük zararlarının olduğunu belirten Başkan Usta, "Şike sürecini yönetmeye çalışırken, biz futbol kulübümüzü elimizden düşürüp paramparça ettik. O stresi yönetemedik. Ama artık daha sağlıklı ve kararlı adımlar atacağız. Taraftarlarımızın şüphesi olmasın "dedi. Öte yandan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ukrayna basınında çıkan "Lucescu Trabzonspor'a imza attı" haberleriyle ilgili konuştu. Haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Usta, "Teknik direktör konusunda mutlaka adını koymamız gereken bir şey hissetmiyoruz. Doğru zamanda doğru bir isimle birlikte virajın doğru dönülmesi gerekiyor.  Teknik adam konusunda doğru adım atmazsak bu virajı çok zor döneriz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...