HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tolga Zengin'den hodri meydan

Düzenleyen: /
Tolga Zengin'den hodri meydan
Tolga Zengin, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, kaleci transferi haberlerinden rahatsız olmadığını söyledi.

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin rekabetten korkmuyor.
Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Tolga, Beşiktaş'ın gündemindeki kaleci transferiyle ilgili, "Onların kararıdır. Ben işimi yaparım. Ben ilk defa yabancı bir kaleciyle çalışmayacağım. Kim hak ederse o oynar" dedi.
Taraftarın kendisine yönelik eleştirilerini doğal karşılayan Tolga, "Taraftarlar nasıl bizi alkışlıyorlarsa, aynı şekilde üslubu bozmadan eleştiri yapabilir. Bunu çok doğal karşılıyorum. Hakan Şükür’ler, Rüştü’ler de bunlara maruz kaldı" diyerek geçmişten örnekler verdi.
Tolga Zengin'in Galatasaray maçında sakatlığı nedeniyle oynamaması bazı tartışmaları da beraberinde getirmişti. Deneyimli kaleci eleştirilere, "Benim kimseye ispatlayacağım hiçbir şey yok. Doktorların bana oynama dediği anlarda bile oynadığımı hocam, yönetim bilir" şeklinde cevap verdi.
Beşiktaş kaptanı ayrıca soyunma odasındaki konuşmalarını zaman zaman İngilizce yaptığını, bazen de Oğuzhan ve Ersan'ın kendisine tercümede yardımcı olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...