Rio artık daha uzak!

Düzenleyen:
Rio artık daha uzak!

SPOR Haberleri

Ay-yıldızlılar Ankara'daki 2016 Olimpiyatları Kıta Elemeleri'nde Ruslar'a yarı finalde direnemedi. Milliler üçüncülük maçında İtalya'yı yenerse mayısta Japonya'daki Dünya Elemeleri'ne katılacak

Ankara'da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri yarı finalinde Rusya'ya 3-1 mağlup olan A Milli Bayan Voleybol Takımı final şansını kaybetti. Filenin Sultanları bugün İtalya ile üçüncülük maçına çıkacak. Karşılıklı sayılarla başlayan maçta Neslihan'ın servisleriyle etkili olan ay-yıldızlılar ilk seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci seti 28-18 kaybeden ay-yıldızlılar üçüncü sette tanınmaz haldeydi ve 25-12'lik setle 2-1 geriye düştü. Dördüncü sette de rakibine seti 25-20'lik skorla veren milliler maçtan 3-1 mağlup ayrılarak final şansını kaybetti. Ay-yıldızlılar bugün saat 16.30'da üçüncülük maçında İtalya ile karşılaşacak. Sultanlar bu karşılaşmadan galip ayrılırsa mayıs ayında Japonya'da yapılacak Dünya Elemeleri'nde olimpiyat vizesi arayacak.

FERHAT AKBAŞ: Yetersiz kaldık 
A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Ferhat Akbaş, "Rusya'nın hücumda yakaladığı ritm karşısında yetersiz kaldık" dedi. Oyuncuları dinlendirmenin de fayda getirmediğini anlatan Akbaş, "Bugünü unutmalıyız. İtalya ile çok önemli bir maçımız var. Her zaman yanımızda olan Ankara seyircisinin bu karşılaşmada da yanımızda olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...