İspanya'dan Arda Turan'a tam not

İspanya'dan Arda Turan'a tam not

SPOR Haberleri

İspanyol basını, Arda Turan'ın Barcelona'nın yeni sisteminde ilk 11 oyuncusu olacağını düşünüyor.

Ünlü Marca gazetesi, Katalanlar'ın 4-0'lık Granada galibiyetini duyurduğu haberinde; Arda'yı manşetlere taşıyarak, "Yeni çocuk Arda, Arjantinli'nin hesabı açan golüne asist yapan isimdi. Messi'nin son ve yeni yardımcısı Arda olacak" diyerek ikili arasındaki uyuma işaret etti. Arda, maçı 1-0'a getiren golde Messi'ye attığı ara pasla ilk asistini yapmıştı. Luis Enrique'nin iki maçta da Arda'yı 11'de oynatması ayrıca dikkat çekti.

2015 Ballon d'Or için karar günü

Dünyada 2015 yılının en iyi futbolcusunun seçileceği FIFA Ballon d'Or ödül töreni, bugün gerçekleşiyor. Barcelona'nın 5 kupalı süper yıldızı Lionel Messi'nin açık ara favori gösterildiği ödül için Real Madrid'den Cristiano Ronaldo ile Messi'nin Barça'dan takım arkadaşı Neymar finale kalan diğer yıldızlar. Akşam 8'de başlayacak törende ayrıca yılın golü, yılın teknik adamı ve yılın takımı seçimleri de yapılacak. Oylama FIFA'ya üye ülkelerin teknik adamları, kaptanları ve gazetecilerinin katılımı ile yapıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...