Fedakâr Özer

Düzenleyen:
Fedakâr Özer

SPOR Haberleri

Trabzon’un ikinci kaptanı Özer Hurmacı boş mukaveleyi uzatarak, “Üzerini siz doldurun, ben altına imza atarım” dedi

Trabzonspor'da yeni başkan Muharrem Usta'nın futbolcu giderlerini azaltma operasyonu devam ediyor. Önceki gün sözleşmesinde yüzde 35 indirime giden kaptan Onur Kıvrak'ın ardından takımın yıldız oyuncusu Özer Hurmacı da konratını indirimli olarak yeniledi. 29 yaşındaki oyuncu, Başkan Muharrem Usta’ya boş mukaveleyi uzatarak, "Üzerini siz doldurun, ben altına imza atarım" diyerek gönülleri fethetti. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Özer Hurmacı’nın yeni sözleşmesinde yüzde 35’lik bir indirime gidildiği belirtilerek takımın ikinci kaptanına teşekkür edildi. 
Başkan Usta'dan teşekkür
Özer Hurmacı ile yapılan yeni sözleşmede indirime gidilmesini Başkan Muharrem Usta, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden değerlendirdi. Her iki oyuncunun da yaptığı indirimlerin bütçe için iyi bir örnek olduğuna dikkati çeken Usta, "Bütçe disiplini için kararlı şekilde yola devam. Yeniden diriliş hareketimize tam destek olan kaptan Onur Kıvrak ve ikinci kaptan Özer Hurmacı'ya camia olarak teşekkür ederiz. İyi olacak, iyi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...