Linnes fırtınası

Düzenleyen:
Linnes fırtınası

SPOR Haberleri

Sağlık kontrolünden geçirilecek olan başarılı sağ bek, 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Linnes, “Türkiye’nin en büyük kulübünde oynayacağım” dedi

Ligin ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayan ve oynadığı kötü futbolla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. İlk olarak Kasımpaşa’dan ön liberoda görev yapan Ryan Donk’a sözleşme imzalatan sarı-kırmızılılar, Molde’de oynayan sağ bek Martin Linnes ve kulübü ile el sıkışmıştı. Galatasaray, dün transferi KAP’a bildirirken, genç futbolcuyu da akşam saatlerinde İstanbul’a getirdi. Yapılan açıklamada, “Martin Linnes için oyuncunun kulübü Molde FK ile resmi görüşmelere başlanmış olup oyuncunun İstanbul'da sağlık kontrolünden geçmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir” ifadeleri kullanıldı. Sarı-kırmızılıların Molde’ye 2 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği, 24 yaşındaki Norveçli futbol ile de 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. İmza sonrası Martin Linnes, Galatasaray’ın Antalya kampına katılacak. Taraftarların karşıladığı Norveçli oyuncu havaalanında yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Galatasaray ile ilgili olumlu bilgiler aldım. Çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.
Norveç’in en iyi savunmacısı 
Galatasaray’da bugün sağlık kontrolünden geçirilecek olan Linnes son yıllardaki başarısıyla dikkat çekiyor. 24 yaşındaki oyuncu, Molde formasıyla 152 resmi maçta görev alırken, 14 gole imza atıp 16'da asist yaptı. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan fakat transferi gerçekleşmeyen Martin Linnes 2012 yılından bu yana Molde’de oynuyor. Başarılı oyuncu, Norveç’te yılın en iyi defans oyuncusu seçilmişti.

Linnes fırtınası

Bir yere gitmem

M artin Linnes’in transfer edilmesinin ardından Galatasaray’da geleceği tartışılmaya başlanan Sabri Sarıoğlu’nun, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu etkisiyle Bursaspor ile anlaştığı iddiası ortaya atılmıştı. Transfer söylentileri nedeniyle bir açıklama yapan Sabri Sarıoğlu, hakkında çıkan iddiaları yalanladı. Tecrübeli futbolcu, “Adımın transfer dedikodularında geçmesinden rahatsızım. Sezon sonuna kadar kulübümle sözleşmem var, Galatasaray’dan başka bir takımda oynamak istemiyorum” ifadesini kullanarak son noktayı koydu.

Formayı öptü 4 yıldızı hatırlattı
Galatasaray’ın bu sabah sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sözleşme imzalaması beklenen Martin Linnes, İstanbul’a iner inmez sarı-kırmızılı forma ile objektiflere poz verdi. Norveçli futbolcu, daha sonra formayı öperek, başarılı olacağına inandığını söyledi. Martin Linnes, son olarak da Cimbom’un 4. yıldızını simgeleyen “4” işareti yapmaktan da geri kalmadı.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...