Fenerbahçe 4'te 4 peşinde

Fenerbahçe 4'te 4 peşinde

SPOR Haberleri

Tuzla ve Giresun'la grupta oynadığı ilk 3 maçtan galibiyetle ayrılmayı başaran Fenerbahçe, bugün Karadeniz ekibini bir kez daha devirerek H Grubu'nda serisini sürdürmek istiyor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4. maçında bugün PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'la sahasında karşılaşacak. Antalyaspor, Tuzlaspor ve Giresunspor'la grupta oynadığı ilk 3 maçında rakiplerini mağlup etmeyi başaran sarı-lacivertliler, Karadeniz temsilcisi karşısında serisini sürdürmek istiyor. 

Geçen hafta sonu 35 yıl sonra gittiği Giresun deplasmanında rakibini 2-0'la geçen sarı-lacivertlilerde, teknik direktör Pereira'nın bugün yedek ağırlıklı bir kadroyla takımını sahaya sürmesi bekleniyor. Kupa nın ilk maçında Spor Toto 2. Lig ekibi Tuzlaspor karşısında genç oyunculardan kurulu ilk 11 tercih eden Pereira, Antalyaspor ve Giresunspor karşılaşmalarında ideal 11'ine yakın bir kadroyu sahaya çıkarmıştı. 

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba, Ertuğrul Taşkıran ve Raul Meireles bugün Giresunspor karşısında forma giyemeyecek. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Giresunspor maçını hakem Onur Karabaş yönetecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...