Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sözleşmesi fesedildi!

Sözleşmesi fesedildi!

SPOR Haberleri

Eskişehirspor, Ganalı futbolcusu Jerry Akaminko'nun sözleşmesini feshetti.

Türkiye serüvenine 2008-2009 sezonunda Orduspor'a transfer olarak başlayan Ganalı stoper, burada 3 sezon kaldıktan sonra Manisaspor'un yolunu tutmuştu. Eskişehirspor, 2012 yazında Manisaspor'dan 1 milyon 350 bin Euro karşılığında oyuncuyu kadrosuna katmıştı. 
Es Es, Jerry Akaminko'nun 2018 yılına kadar olan sözleşmesini feshetti. Kulüpten henüz bir açıklama yapılmazken, fesih Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirildi.

Sözleşmesi fesedildi!

Baldır kemiği kırılmıştı
2014 Dünya Kupası öncesinde Hollanda ile Gana'nın oynadığı hazırlık maçında baldır kemiği kırılan Akaminko, hem Dünya Kupası'nı kaçırdı hem de Spor Toto Süper Lig'de o sezonu maça çıkamadan geçirdi.
Kırmızı Siyahlı forma ile 72 maça çıkan 27 yaşındaki stoper, rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Akaminko, çıktığı maçlarda toplamda 17 sarı kart, 2 de kırmızı kart gördü.

Sözleşmesi fesedildi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...