Madrid şokta

Düzenleyen:
Madrid şokta

SPOR Haberleri

Katalanlardan sonra Kastilyalılar da yandı. 18 yaş altı oyuncular alınırken yapılan ihlallere iki kulübe ceza yağdı

Barcelona'nın ardından Real Madrid ve Atletico Madrid'e de transfer yasağı geldi.  FIFA Disiplin Komisyonu, Atletico Madrid ve Real Madrid bir sonraki yaz döneminden başlamak üzere iki dönem transfer yapamayacağını açıkladı. Atletico Madrid ile Real Madrid’e uluslararası transferde ve 18 yaş altı oyuncuların tescili sırasında yapılan ihlaller sebebi ile bu cezanın verildiği belirtildi. Ancak, Disiplin Komitesi’nin verdiği karara göre kış transfer döneminde iki kulübün herhangi bir kısıtlaması olmayacak. Real Madrid ve Atletico Madrid’in cezaları 2016 yaz transfer döneminde başlayacak. 
Para cezası da geldi
İspanya'yı ayağa kaldıran cezalar bununla da sınırlı değil.  Atletico Madrid'e 900 bin, Real Madrid'e 360 bin İsviçre frangı para cezası da kesildi. Bu karardan sonra özellikle Zinedine Zidane ile yeni bir yapıya bürünen Real Madrid'in ocak ayı transfer döneminde nasıl bir politika izleyeceği merak konusu. Real Madrid ve Atletico Madrid, FIFA Disiplin Komisyonu tarafından kulüplerine verilen 2 dönemlik transfer yasağına itiraz edecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...