Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenk Kartal'ın

Düzenleyen:
Cenk Kartal'ın

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar zorlandığı karşılaşmanın 90+1. dakikasında Cenk Tosun'un attığı golle kazanarak ligden sonra grupta da zirveye yükseldi

Kupada sürpriz bir sonuç almak istemeyen Beşiktaş, as kadrosuna yakın bir on birle çıktığı mücadeleye hızlı ve baskılı başladı. İlk düdükle birlikte rakibini geriye sıkıştıran siyah-beyazlılar 14'te Mario Gomez'in şutuyla gole yaklaştı. Beşiktaş'ın baskısı karşısında ileri çıkmakta güçlük yaşayan 1461 Trabzon, kontra ataklarla fırsat kovalarken 18. dakikada Yüksel'in şutu auta çıktı. Kanatlardan yüklenmeye çalışan ancak top kayıpları yaşayan Beşiktaş, 26'da Kerim'in şutuyla tehlikeli olsa da genç futbolcunun şutu kaleci İbrahim'de kaldı. 31’de Beşiktaş çok net bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Kullanılan köşe vuruşunda Rhodolfo'nun aşırttığı topu Gomez bomboş pozisyonda auta attı. Sakatlanan İsmail Köybaşı, 40’ta yerini Quaresma'ya bırakırken ilk yarı golsüz bitti. 
Kilidi Tosun Paşa açtı
İkinci yarıya Mustafa Pektemek-Cenk Tosun değişikliğiyle başlayan Beşiktaş, baskısını devam ettirdi. Oğuzhan'ın kilit paslarıyla pozisyona girmeye çalışan siyah-beyazlılar bir türlü istediği sonuca ulaşamazken, bindirmeleriyle takım arkadaşlarına pozisyon hazırlamaya çalışan Kerim'in vuruşunu kaleci İbrahim kurtararak gole izin vermedi. Beklediği golü bir türlü bulamayan siyah-beyazlılar son değişikliğini Gomez-Gökhan Töre şeklinde yaparak tek forvete dönerken, 73'te Quaresma'nın şutu yine kalecide kaldı. 85'te Olcay'ın ceza sahası içinden vuruşu direğin dibinden dışarı çıktı. Son dakikada ise maçın en ilginç pozisyonu yaşandı. Quaresma'nın ortaya çevirdiği topu kaleci İbrahim havada yakalamasına rağmen elinden kaçırdı. Kaleye doğru giden topu Aytaç uzaklaştırırken, Cenk Tosun uzatma dakikalarında topu filelere göndererek maçın skorunu tayin etti 1-0. 
    > Hüseyin Eroğul

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...